Jaz sem tudi svojega moža spoznala preko interneta
.
Ja, in je možno, da tvoja prijateljica čuti vse to do tega dečkota. In je tudi možno, da to čuti on! V bistvu se preko pisanja mailov ali besed po telefonu lahko dva zelo zelo navežeta! Namreč, tam se lahko razgovorita kolikor hočeta, dejansko se lahko spoznata mogoče celo bolj, kot če bi se, če bi se dobivala v živo .Ker v živo dostikrat "govorijo" samo dotiki, oči... Ker se vidimo in ne govorimo toliko... Ko pa pišeš ali govoriš po telefonu pa besede tečejo! Če sta seveda OBA ISKRENA in GOVORITA RESNICO!!
No, lahko pa on samo "lepo poje" tej tvoji prijateljici, lahko pa ji govori resnico, ker čuti do nje ljubezen in ona do njega. Zakaj pa ne? Vsi ljudje radi slišimo lepe besede... In to onadva dajeta en drugemu - pa še po slikah sta si simpatična! Torej v bistvu sta zaljubljena, ker domišljija in fantazija naredi svoje!
Pa kaj niso tudi najstnice zaljubljene v neko glasbeno ali filmsko zvezdo? Domišljija ne pozna meja in zato je tudi tvoja prijateljica v sedmih nebesih!
Edino kar je, je to, da bo najverjetneje v živo drugače. Ona ima neko sliko o njem, vendar v realnosti se bo razlikovala. Saj ne rečem, da bo pa on zdej "serijski morilec" ali nek "totalno zblojen tip", bo pa drugačen... Drugačen, ko je zdaj v njenih predstavah! Nekaj drugačnega bo ziher in to bi jo znalo motiti, če ne celo prizadeti!
Jaz bi ji svetovala edino, naj poskuša malo umiriti čustva... Vsaj do takrat, ko se osebno srečata! Naj se malo umiri, stopi tri korake stran sama od sebe, globoko zavzdihne in postane realnejša. pa ne zato, da bi morala manj čutiti do njega, ampak zato, da se zaščiti, da ne bo preveč prizadeta, če on v živo ne bo to, kar misli, da je. Pa naj se čimprej v živo srečata!