cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del

clock-img

01.12.2010, 12:20

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

hay

vidim da je ta tema kar zamrla, kje se skrivate punce.???????????????

No mi lepo rastemo, stari smo skoraj že  tri mesce in drugi teden nas čaka že prvo ceplenjeuser posted image . Upam da je tema zamrla zato, ker ste vse že vesele nosečkeuser posted image

clock-img

01.12.2010, 12:39

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

nadka lepo je slišati, da sta z bebico uredu in da pridno rastete. Jaz za enkrat še nisem srečka nosečka...res pa je da čakam na operacijo pregrade v maternici in upam da potem le bo.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

01.12.2010, 12:42

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

nadka lepo je slišati, da sta z bebico uredu in da pridno rastete. Jaz za enkrat še nisem srečka nosečka...res pa je da čakam na operacijo pregrade v maternici in upam da potem le bo.

upam da bo operacija kmalu za tabo in da potem slišim da si srečka nosečka v 2011user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2010, 13:28

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

upam da bo operacija kmalu za tabo in da potem slišim da si srečka nosečka v 2011user posted image user posted image user posted image user posted image

se na veliko strinjam;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.12.2010, 13:32

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

o sonček je tu kako si???????????????

clock-img

01.12.2010, 13:40

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

ehhehhe ja Sonček je tu.Ej smo super ,uživamo ob lumpaju Aleksa. Pa vi?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.12.2010, 14:12

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

mi smo super, rastemo, nadja je prvošolček. pol greste pa verjetno v nedeljo na miklavžauser posted image

clock-img

01.12.2010, 16:24

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

ja res gremo,a v Celje

Kako je z gradnjo?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.12.2010, 16:58

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

čakamo papirje, kdaj pa je v celju miklavžuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2010, 17:21

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

o super ,naj vam uredijo čim prej

Ej ne vem se mormo še pozanimat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.12.2010, 08:47

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Dobro jutro!

A ne punce, da se vidi?

Solzice sreče mi tečejo, ampak kljub vsemu se ne upam preveč veselit. V tem času sem že večrat obupala, ampak očitno je bilo vredno.

user posted image

clock-img

23.12.2010, 08:50

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNI super iskrene čestitke končno spet en plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj imaš rok konec avgusta če se ne motim, bravo punca ja splačalo se jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 08:54

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Joj, nadka, kr kurjo kožo sem dobila, ko sem zdaj prebrala tvoj post. Po mojih izračunih bi moglo bit 1.9., ampak jaz upam na kakšnega 7.8., ker mam jaz takrat roj. dan, ali pa na 28.8., ko je imel moj deda rojstni dan in je zdaj malo več kot mesec dni, ko je umrl. Drugače pa lahko tudi deset mesecev nosim, samo, da bo tokrat tako kot mora bit.

clock-img

23.12.2010, 08:56

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

lahko pa rodiš 30.8. ima moja nadja rojstni dan ali pa 9.9.. na ta dan sem pa jaz letos rodila melanie.Ma si mi polepšala božič tako dolgo že ni bilo nobenega glasu od tebe res sem srečna in kako ste drugače ste že v hiškiuser posted image

clock-img

23.12.2010, 09:03

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Nismo v hiši, smo te plane zaenkrat ustavili, ker je težko v Rušah dobit kako hiško za naš žep, pa bi bil malo problem potem prepisovat Tejo v drugo šolo, tako, da smo zdaj bolj začeli stanovanje prenavljat.

Me veseli, da sem ti polepšala božič, sama sebi sem ga tudi, mojemu pa ga bom, ko pride iz službeuser posted image .

Nič se nisem oglašala ravo zaradi tega, da sem se malo umaknila od vseh živčnih vojn, ki sem jih imela, ko ni in ni uspelo. Zdaj pa očitno je. user posted image

Kako se kaj počuti vaša prvošolka? Ji je všeč. Teja je zdaj v drugem razredu. Nika pa drugo leto starta v 1. razred. Bo zelo zanimivo, sploh zaradi datuma rokauser posted image .

clock-img

23.12.2010, 09:08

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

naša full uživa v šoli in še vse skupaj se mi je fajn poklapalo ker sem šla prve dni v šolo z njo potem pa rodit sedaj jo pa tudi lahko spremljam kako ji v šoli gre.Očitno je tudi tebe Božiček obdaril mene je lani obdaril na božično jutro tebe pa malo prej, Bravo

clock-img

23.12.2010, 09:13

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Saj sem imela namen počakat, do božičnega jutra, ampak ni šlo. Pa zdaj ene pol leta res nisem delala teste, ker sem imela user posted image čisto zmešano. V tem letu in pol je bila od 25 dni pa do 34. Zdaj pa že dva meseca na 27, pa ker vem kdaj bi lahko uspelo, sem danes vseeno probala. Ravno zaradi Božiča.

clock-img

23.12.2010, 09:15

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

jaz sem lani komaj zdržala da sem delala test na božično jutro in ja obarvalo se je v trenutku, tako da lepo da je bil božiček radodarenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verjamem da komaj čakaš da možeku poveš po mojem bo srečen da se reče, dekleti pa tako ali tako ko jima bosta povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:29

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, itak. Teji in Niki bova še malo zamolčala, ker je bilo kr kruto, ko sem lani imela splav. Nika je ravno dva dni nazaj vpraša kdaj bova naredila dojenčka. Še vedno jima ne gre iz glave, da je lani dojenček umrl. user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:32

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ja, itak. Teji in Niki bova še malo zamolčala, ker je bilo kr kruto, ko sem lani imela splav. Nika je ravno dva dni nazaj vpraša kdaj bova naredila dojenčka. Še vedno jima ne gre iz glave, da je lani dojenček umrl. user posted image

te čist zastopim midva nadji dolgo nisma povedala da sem noseča mislim da vse do nuhalne ne potem pa pol je bilo pa veselje do nebes in sedaj bi jo kar naprej božala, lupčkala cartlala, pa previti jo hoče že sama v glavnem super se je izšlo zame in tudi zate se bo.
Je pa res da otroci to da dojenček umre čist drugače sprejmejo ampak dajmo slabe misli stran sedaj bo vse točno tako kot mora biti in ti si srečkauser posted image sem dobila kar filing po še eni user posted image , ampak moram malo počakat ker sem imela sedaj že drugi carski rez, no mogoče pa nekoč še bom enkrat user posted image

clock-img

23.12.2010, 10:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, pri  CR je potem malo problem,ne? Jaz pa HB obakrat naravni porod in upam, da zdaj tudi. Sem ti lušte naredla, kaj?user posted image

clock-img

23.12.2010, 10:02

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

O JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 20:44

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

jupijej Teni ,čestitke še z moje strani;)))))))))Zdaj pa srečno do konca in potem čim več veselja ,sreče ,ljubezni.
VESELE PRAZNIKE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.12.2010, 20:56

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala, sonček. Lepe praznike tudi tebi in tvoji družinici.

clock-img

12.01.2011, 08:38

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Kako ste kaj punce? Kakšna nova user posted image v novem letu? Upam, da bo v tem letu čimveč srečnic z user posted image . Mi počasi lezemo proti prvemu pregledu - še 14 dni in že komaj čakam. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem