cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: malinov čaj - samo preverjam

clock-img

30.05.2010, 12:28

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst sem ga pila kake 2 tedna potem pa šla rodit - več kot 2 tedna pred rokom. Porod je bil dokaj lahek in hiter. Škodit ne more.

clock-img

27.02.2011, 19:41

clock-img

anabanana1981

pencil-img

131

Jaz sem ga pila 2x na dan in sem res hitr rodila (v sami porodni slabi 2 uri- pa še to so bili uni ta močni popadki samo 20 minut),brez šivov.
Čeprav je bila to druga nosečnost in pravjo da je kao vsak porod lažji pa tud to ni čist nujno res . Zdej vem da ga bom ziher tud pilauser posted image

clock-img

01.04.2011, 14:06

clock-img

KlaraMay

pencil-img

461

Pila malinov čaj. Šla rodit 12 dni prej, ker mi je voda odtekla. Od poka mehurja doma v postelji do joka moje punčke v porodni sobi je vse skupaj minilo le 3h. Rodila prvič in z ritko naprej (medenična). Ekspresno hitro in brez težav sem se odpirala.

Verjamem, da je čaj pomagal in tudi naslednjič ga bom pila user posted image .user posted image

KlaraMay - Srečna Aprilčica 2011 in Aprilčica 2012 :-)
http://forum.bucibuci.com (pridi pogledat !!!!!)

clock-img

01.04.2011, 14:16

clock-img

Precious

pencil-img

524

Jaz pa nisem pila nobenega čaja in sem prvič rodila v 2 urah,drugič pa v 10 minutah user posted image

clock-img

06.04.2011, 08:51

clock-img

janjja

pencil-img

1078

JAz sem ga pila- z namenom da bi rodila, ker menda sproži porod...rodila 14 dni čez rok, tako da to ni pomagal, rodila pa sem na hitro to pa ne vem če je pomagal al ne, ker porod v primerjavi s prvim ni bil hud...user posted image

Škodi ne, če pa pomaga pa ne moreš vedeti če ne poskusiš, aja pila sem ga pa od 14 dni pred rokom, do 14 dni čez rok.

clock-img

21.04.2011, 10:15

clock-img

tybysy

pencil-img

165

Jaz sem ga redno pila. 9 dni čez rok so mi zjutraj začeli sprožati porod, rodila sem naslednji dan zvečer. 9 ur v porodni sobi, ves čas na umetnih popadkih in ful slabo sem se odpirala. Meni žal ni pomagal user posted image

clock-img

20.07.2011, 18:54

clock-img

pajkolina

pencil-img

66

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem