IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
aja,lahko pa naipišem kaj me bolj moti. že 2x se mi je zgodilo, da sta 5-6 letnika rekla svojim partnerjem v igri na igrišču (in mislila mojo 2 letnico): ej, dejva jo ubit. kao, igrajo se pirate. ja, nisem mogla verjet, da dobro slišim. no, meni je pa to nesprejemljivo. in sem jim tud povedala, da nimajo kaj tako govorit. starši pa - nič. no, meni je to bolj zaskrbljujoče..
Grozno,mene bi ravn tako vrglo,ce bi to za mojo rekla.
Me pa motijo,pistole,puske.....greva s tamalo ven,pa sosedov tamala kao strelja na mojo.Pri vsej izbiri igrac,je res potrebno se strelno orozje
ja, men tok živc potegne, ko jo kak mali strelja. ekstra ful grdo, streljat male otroke. mi gre na
plus zdaj ma še fazo, da rada ponavlja in ne bi rada da se navadi nekega streljanja ali da je to celo nekaj normalnega..
ta mali (ki ga omenjam zgoraj) je to delal pred svojim fotrom (streljal mojo pupo) in ko sem mu rekla naj neha, mu gre fotr rečt, da je naša še premala in se boji. wth?
a ko bo pa večja bo pa kul al kaj? pa kaj še..
tamali pa nazaj reče svojmu fotru - pa saj še ne ve kaj je to (streljanje). kao, saj pol pa lahko. wth? drugič
takrat sem morala bit skoz zraven, ker sta ji težila in jo pikala z enimi pripombami, jo vlekla za kapuco itd. fotra sta skoz sedela na klopci in blebetala, ko se je to dogajal.
ko sem jima spet napela, kako se obnašata (fotra še vedno blebetata in ne šljivita 5 posto), smo se malo pogovarjali med sabo in sta mi zrecitirala igrače, ki ji mata doma - sama orožja. ko sem vprašala, če mata še kake druge igrače razen orožja, mi je eden rekel da ne, drugi se pa ni mogel spomnit. wth? tretjič
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.10.2009 19:00:03 >