rekel je samo, da on pač nič ne more
hm, po tej izjavi sodeč njenega dvoma ne odobrava - samo noče se pa kregat z njo zato...
ne vem sicer, kako ti je tašča to govorila: mogoče je samo ugotavljala podobnosti in razlike - to vsi delajo, pa pri nas tudi ne najdejo kakih hudih podobnosti z očijem, samo tega nisem nikoli jemala kot dvom, ali je res njegov otrok...
sicer ima rija po moje prav: če bi jo direkt vprašala, če dvomi, si verjetno ne bi upala priznat...
Ker če sem rekla kako pripombo čez njo, sma se včasih celo skregala.
To bi šlo pa meni na živce oz. ne vem, če bi tako lahko živela. Midva "smeva" oba rečt, kar si misliva o enih in drugih starših. Hvalabogu, ker včasih človek česa ne opazi sam... Veva, da imava oba oboje rada in obratno in to ni problem. problem je vsake toliko babico krotit, ampak nam gre vedno boljše
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif)
.
Lahko, da se bo premaknilo, ko boš nehala pričakovati reakcijo. Pusti, da si sam ustvari mnenje o dogodku - brez, da prej moral slišati, kako je to grozno, A NE???!!!??? user posted image
To je dober nasvet! Jaz moram zdaj dostikrat lubija kar mal nazaj držat, ker slaba pa njegova mami vsekakor ni!
Rada bi samo, da moj user posted image kdaj prizna, da je naredla kaj narobe, ampak je v njegovih očeh popolna. Pravzaprav je bistvo moje teme v njegovem odnosu, ne v tem, kaj je tašča naredla.
maminemu sinčku moraš dat ultimat, tu mislim, da nimaš druge - to ej kot alkoholizem... Mora se odločit za eno... (kar ne pomeni, da mame nima več rad ali da grdo dela z njo ali da prekine stike - samo da odraste).
tehnofil, jaz pa mislim, da naredi vsaka generacija korak naprej - da je vedno boljše... Če pogledam svoje starše in njihove starše in potem nas... Se mi zdi, da je šlo an boljše. tudi moji tamali sta več z babicami kot smo bili mi, se mi zdi, da se vsi bolj trudimo... Od kod tebi tak pesimizem (a ni to malo skregano z vero)?