cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mnenje

clock-img

05.10.2009, 11:46

clock-img

Greenie

pencil-img

234

Ni varanje.

Če se eden izmed partnerjev trudi, drugi pa ga 2 leti zavrača in do njega čuti gnus ... potem zame to ni varanje!

clock-img

05.10.2009, 11:47

clock-img

n.nati

pencil-img

188

Tudi zame to ni varanje

clock-img

05.10.2009, 20:07

clock-img

drum

pencil-img

81

Punce hvala za odgovore.(verjetno je večina med vami punc)
Nekatere so spoznale ta koga gre.  Ja tako daleč je. Žal. Naredil vse da se to ne bi zgodilo. Predlagal svetovalca pa se ni strinjala. Pogovor tak ali drugačen. Se je odločila tako in se ne premakne. Tudi uredu. Življenje gre naprej prihajajo novi izzivi, priložnosti.  Se pa prej nisem nikoli z nobeno dobil, tako kot je nekdo omenil Misel na varanje se mi je upirala.
Zdaj mi je tega dost, treba je živet naprej. LP

Zakaj še skupaj? Ker so stanovanjski problemi veliki še za normalne družine kaj šele za take ki se znajdejo v podobni situaciji. Se ureja tudi v tej smeri in upam da bo to čim hitreje za mano.
.

< Sporočilo je popravil drum -- 5.10.2009 20:12:42 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem