cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Starša sta se odselila

clock-img

10.06.2005, 11:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kaj bi dala da bi tud jst k moji mami hodila na južno 8)
je pa zato moja tašča tok bl pridna :rozica:

jebi ga - pa nej še kdo reče da sm razvajeno dete :zmeden:

clock-img

10.06.2005, 11:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.06.2005, 11:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Itak.;)

clock-img

10.06.2005, 16:03

clock-img

buči

pencil-img

4367

Ej, bubabaja, kiharska je pa težka!!!! Jaz sem 2 leti kupovala lisp, da sem dobila kakšno pametno idejo, pa mi je še sedaj takooooo težko! Pri kuhinji za malega sem pa toplo vodo odkrila. Ampak moj možek poje vse. Kadar je tiho, pomeni, da je prebavljivo, če vsta in gre po začimbe, sem malo zaj...., v 4. letih je pa pustil le 2x, ker je bilo ressssssssss zanič! fuj! No, zažgala pa nisem še nikoli. Čudno! Če rabiš kakšen recept, povej, ker jih imam sedaj ceeeeeeeel kup. Ampak jaz še vedno čakam, da tast pokliče in naju povabi na kosilo. Zadnjič je dala tašča juhico za tamalega, pa je še sosedova pupa jedla, tako je bilo dobro.

rezka, ala kaj si že - anonimna - a se boš kaj javila?

clock-img

10.06.2005, 20:41

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ja pa res, za ene ni ovir....da tako radi pluvajo neprijavljeni. Pa pustmo to.
Tako je:prvo boš malo zgubljen,pol se boš pa hitro navadla.Ni zaman rek,da stari in mladi ne grejo skupaj.
To se moraš zavedati,ko boš rabla pomoč,ti bodo zmeraj pomagali.Starši so starši.
en lp:morje:D.

clock-img

12.06.2005, 16:21

clock-img

Anonimen

Hojla!
Bodi srečna kolikor si le lahko! Svoje imaš še vedno blizu, p astari in mladi res ne grejo skupaj-tako imate dosti več možnosti, da ohranite čudovite odnose!

Midva sva pred 10 leti vriskala od navdušenja, kako srečo imava, da sva si lahko naredila stanovanje v hiši njegovih staršev, pa v tej isti hiši še prostore za firmo, ki jo ima moj ljubi. Kar razganjalo naju je od hvaležnosti. Sedaj sva pa tam, ko nimava tako rekoč ničesar, ker smo prišli v nerazrešljive konflikte in morava kratko malo spokat. Če bi pred 10 leti vzela kredit in šla na svoje, bi bil sedaj že odplačan, midva pa bi po svoje gospodarila. Tako pa sva spet skoraj da na začetku.

Torej še enkrat, bodi srečna! Redko kdo ima tako možnost, kot se je ponudila vama!
Kar se kuharije tiče-ni panike! Če rabiš kak nasvet, ali pa jedilnik za 2 meseca če hočeš, se kar obrni name! V kuhanju uživam, idej imam ogromno in moji ljubčki pojedo vse od A do Ž...
Pa pa
Nojči:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem