cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kako vzgajate na javnih mestih - v trgovini?

clock-img

24.11.2010, 13:56

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Mija79
...otrok zmuha ,krici ,ali celo mece na tla sredi nakupovanja . 

Včasih sem se naredil, kot da ni moj in rečem na glas "joj kakšni starši da imajo tako nevzgojenega otroka" user posted image

Na blagajni sem rekel moji ženi naglas, ker ji je bilo full nerodno: "Pa kdaj si že videla, da otrok v trgovini ne joka in cvilil. Vsaj vemo, da imamo normalnega otroka."

Cvilež pa mine, prej ali slej.

.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 24.11.2010 13:57:12 >

clock-img

25.11.2010, 07:04

clock-img

barni

pencil-img

1096

Kaj pa vem, pri nas je dovolj, da ji rečem, da bo šla lepo ven počakat da končam, če ne bo nehala tečnarit. Samo moram rečt, da se je to zgodilo morda parkrat.

Naša se zunaj doma lepo obnaša (razen, ko ji kdo vzame njeno igračo), doma pa je popolnoma drug otrok...

clock-img

03.12.2010, 09:00

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Mija79

Kaj naredite če se vam otrok zmuha ,krici ,ali celo mece na tla sredi nakupovanjauser posted image

še ni tega naredil user posted image

Pri nas hb tudi ne (še) v trgovini. Se pa doma skor vsak dan zgodi kaj takega...V trgovini se pa da vse zmenit z njo začuda...user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem