cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Razlika v letih med zensko in moskim?

clock-img

23.11.2009, 10:34

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

čaki, tvoj je ja izjemauser posted image

user posted image , veš kako mu reče moja mama, ko on kaj pizdi : si hotel kolo, zdaj pedaliraj user posted image

pametna mamauser posted image

hugica, hvala za tole, sem se vsaj narežala, ker tulim že celo jutrouser posted image

te pošljem v pm.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

23.11.2009, 10:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

eh, tisto, kar bi naj šli že septembtra skoziuser posted image  pa se je pač prestavilo

...vox populi...

clock-img

23.11.2009, 10:35

clock-img

Anonimen

eh, tisto, kar bi naj šli že septembtra skoziuser posted image  pa se je pač prestavilo

vrtec? user posted image

clock-img

23.11.2009, 10:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

japauser posted image

sta mela neki hudi konflikt z vgojiteljico, pa sem si ga danes s sebe trgalauser posted image

kakšna koza semuser posted image

...vox populi...

clock-img

24.11.2009, 14:07

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

sicer stara tema....pa vendar....

vse, ki zagovarjate recimo velike razlike v letih, ste očitno še premlade, da bi vedele, kaj se bo dogajalo čez veliko let.

torej ravno včeraj sem razmišljala, kako grozno bi mi bilo, če bi pri svojih mladih 40 letih imela partnerja starega 60 letuser posted image
kriza.

jaz v najbolši formi on pa v zatonu.....

No ta čas , ko si ti razmišljala o nas (in nam podobnih ) sem jaz mlada  še ne 40 letnica seksala s svojim še ne šesdestletnikom user posted image . Enih petič prejšnji teden user posted image .

Tvoj ima pri šenešestdesetih več energije kot moj pri šeneštiridesetihuser posted image

clock-img

02.12.2009, 09:34

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

Punce dejte napisat svoje komentarje!user posted image A je boljse imeti starejsega moza...razlike do 10 let ali do 2-3 let?Je boljse zivljenje znjim(kaksno razumevanje ima vas partner,ali vas razume)???

Jst mam starejsega pa mi je superrrr,cist vse razume in mu ni do nobenga norcevanja,tko da lahko recem da znjim nimam nobenih problemov!

Povejte vase izkusnje!user posted image

bolš je imet starejšega ko pa mulca

clock-img

02.12.2009, 09:44

clock-img

ronja

pencil-img

15289

hehe, saj veš: za vsako metlo najde se štil. Jaz mam pa rajši mulceuser posted image . Sicer moj lubi je samo 2 meseca mlajši, pa še to ne bi bil, če bi se oba rodila takrat, k obi se moralauser posted image

clock-img

02.12.2009, 11:58

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

hehe, saj veš: za vsako metlo najde se štil. Jaz mam pa rajši mulceuser posted image . Sicer moj lubi je samo 2 meseca mlajši, pa še to ne bi bil, če bi se oba rodila takrat, k obi se moralauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem