IZVIRNO SPOROČILO: gajka
K_a_t_j_a - lepa je videt tale domača melona.
A si jo kar iz semena iz trgovinske melone vzgojila? A rabi kako posebno nego, ali pač raste podobno kot kakšne buče?
Pa luštne fotke!
Gajka kupila sem 2 "flanca" melone in sem jih posadila na vrt. Ja rastejo podobno kot buče ali lubenice, ful se po tleh vijejo, pa rabijo toploto ter redno zalivanje. Imamo še eno gor, ki je že veliko kot ena tenis žogica, sam ne vem, če bo kaj z nje, ker zdaj ne bo več tako toplo, pa še mal se mi zdi, da je že začela gniti. Pa sej tut ena je vredu, za naše podnebje.
Uh tista s telefonom je pa dobra prigoda

. Tudi mene je strah tega, ker Jan strašno rad gleda v WC šlkoljko, če ima le možnost in se okoli nje smuka.

Pa

za Rokove zobke. Ja jaz imam tudi na sumu, da gredo Janu kake 3. ali 4. ven, ker je tudi tako razdražljiv, ponoč slabo spi, se joka, pa še atopični dermatits je spet mal izbruhnil. Sam naš sploh ne pusti po ustih gledat, te kar ugrizne.
bella02 mmmmmm si mi naredila lušte s temle pecivom.

Pridna si, da takole pečeš. Tudi jaz bom mogla kaj spečt, že dolgo nisem. Sam kaj, ko se pol sam sladko je.
Danes sma že od dvanajstih sama, moj

dela do enih zjutraj menda, imajo poroko eni in kar 130 ljudi. Adijo pamet.

Naslednji teden ima pa dopust, ker ga morajo baje koristit, pa še gužve ni več. Tak, da gremo v soboto v Graz in Seiersberg po nakupih za Janove cotke. Se je kar fajn poredil okol bušija, sem ga včeraj vagala in ima okroglih 9 kg.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 5.9.2009 20:03:59 >