IZVIRNO SPOROČILO: levinja83
Mislite,da bi me on klical vekrat na dan, če nebi nekaj čutil do mene?
Ja, zagotovo čuti spodnjo glavo.
Glej, kaj naj ti napišemo? Da je super fajn, njegova žena je popolna budala in da jo bo takoj zaradi tebe zapustil? Da se vrži v zvezo z njim, ker bo on tisti pravi, princ na belem konju, ker zna lepo govorit?
Lepo govorit je znal še vsak. Čisto vsak. In vsak moški zna lepo pocrkljat žensko in ji dat občutek, da je v devetih nebesih, če ima poštene namene ali mu gre samo za zadovoljitev lastnih želja.
Pa te bom tako vprašala: kaj pa ti pričakuješ od njega? Realno, kaj misliš, da bo on naredil čez pol leta, leto? Ali pričakuješ in imaš kakšnokoli osnovo za to, da bo pustil svojo ženo in bil z njo?
Seveda si vsak želi ljubezni, vsak je rad ljubljen, vsakemu paše, če ga nekdo kuje v zvezde. Ampak osnova temu mora biti to, da imaš
sebe toliko rad in sebe toliko spoštuješ, da znaš pogledati malček izven tega okvira in videt, koliko je realnih možnosti za uspešno zvezo, da gre za resnično zanimanje, ne zgolj iskanje začasne potešitve (pomanjkanja z njegove strani, tistega, kar ne dobi pri ženi). Te hoče celo - to si tudi zaslužiš - ali si zgolj (trenutni) nadomestek.
To ne pomeni, da za vaju ni prihodnosti. Vendar je zvezo fajn začeti na čisti osnovi. Trenutno pa je ne tič ne miš, veliko čustev, veliko bremena, ki ga je potrebno razrešit. Jaz bi vztrajala (zaradi sebe, ker toliko se pa cenim), da najprej konča z ženo, potem pa me lahko spet pokliče.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 25.8.2009 16:17:00 >