cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Športna prehrana

clock-img

04.04.2012, 20:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aika77

PilotGirl7 kako to misliš katere proteine lahko ješ? Sirotka, njen izolat je najbolj kvaliteta, potem so pa še drugi viri beljakovin(pšenični, jajčni, sojini). Malo poglej na deklaracijo izdelka. Pa pomembno je, da ima napitek čimmanj deleža OH (pozorna bodi na delež navadnih sladkorjev, polioli(alkoholni) niso redilni).



To teorijo tudi sama zelo dobro poznam. Problem je da v večini meri so ponavadi pri tek preparatih dodani sladila, ki so škodljiva (aspartam,....).

clock-img

08.04.2012, 16:21

clock-img

ratrat

pencil-img

2

Sicer ne jem Herbalifa, jem pa občasno beljakovinske šejke ali pa ploščice, ker mi je oboje dobro in ker je čisto na izi pripravit. Ampak me malo zmoti, ko vse pišete, kako je ta hrana draga. Po moje niti slučjano. Drao je, če to je POLEG vsega ostalega, potem je to res nek dodatni strošek. Če pa primerjaš, kolk daš na primer za kako drugo jed, kolk stane en obrok, pa ravno to ni neka mega draga hrana.

Drugače pa - če pogledate sestavine, se dobijo tudi bolj kvalitetni šejki od HL v raznih športnih trgovinah. Pa še ni treba komplicirat in iskat tistih, ki so včlanjeni.

Kar se zadnjega komentarja tiče, pa ima itak vsaka hrana nekaj škodljivega (: Pa še vsak trdi drugače, eni da je boljše jest navadni sladkor in da so sladila slaba, nekdo ravno nasprotno, tretji da je vse škodljivo.


_____________________________

naloge.org

clock-img

02.05.2012, 16:11

clock-img

NočnaLučka

pencil-img

47

Jaz tudi ne kupujem Herbalifa, kupujem pa beljakovinski šejk, ki je 100% naraven. Ima naravne arome, barvila (npr. koren rdeče pese), sladilo je naravno - stevia, tako da ne v isti koš metat vseh šejkov. Ta šejk je zelo zdrav, brez aspartama, kemičnih dodatkov in podobnega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem