cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Strop

clock-img

12.08.2009, 22:45

clock-img

darja72

pencil-img

614

Hm, tole boš pa težko na belo prebarvala. Ampak dol vlačit tole je pa tudi user posted image .
Kaj pa montaža knaufa med tele nosilce in se potem nosilci vidijo? Ne vem, ugibam kaj bi se dalo. Ker midva sva nekja podobnega kar dol spravila. Avtor stropa je pa skoraj user posted image .
Prebarvala na belo sva pa en čisto svetel les.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

13.08.2009, 18:58

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Pojma nimam, kako bi to dol spravila, ker moram vse prečne tramove cukati ven iz stene. Če dam gor knaufa, mi gre 15 cm (saj, za majhne bo soba še vedno, za velike pa težko (a naj napišem, da v sobi sprejemamo obiske samo do 1,80 m?)

težka bouser posted image

clock-img

13.08.2009, 19:01

clock-img

Anonimen

Na kaksno svetlejso barvo (ne nujno belo) se pa les ne da prebarvat?

clock-img

13.08.2009, 20:55

clock-img

Anonimen

po moje bi šlo tud na belo - dej poskusi kje na kakem mestu, kjer se tko ne vidi probat mal pošmirglat - al pa pošmirglaj sam strop, tramove pa pusti črne

clock-img

14.08.2009, 20:03

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Joj samo ne tole na belo barvat, ker sem pri enih to videla in mi je grozno. Groza od groze

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

14.08.2009, 20:37

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Joj samo ne tole na belo barvat, ker sem pri enih to videla in mi je grozno. Groza od groze

Saj ne bom tega barvala. Pa najprej je treba vse pošmirglat. Čez belo barvo to lahko prebije

clock-img

15.08.2009, 08:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Saj ne bom tega barvala. Pa najprej je treba vse pošmirglat. Čez belo barvo to lahko prebije

itak - pošmirglat, sam mogoč nit ne bo treba fajn - zato ti pravim, da nekje probaj, v kakem kotu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem