Oziroma, ti puca ekipa gospodinjskih pomoćnikov, ki ima v hiši na vrtu (1 km stran od tvoje) svoje prostore za služinjčad.
Isti okus - razen štedilnika, ki bi pri meni bil kamin oblečen v lep svetel kamen, mogoče kot istrski, s pultom, ki se nadaljuje v polotok - kar mislim sicer res imet in to ni nek luksuz.
Stole iz ratana hočeva z mojim tudi imet - ampak res iz ratana, ne pa iz plastike. Cena ne vem - to bo, ko bo in to tudi ni kao nek luksuz.
Imam še eno željo - ah ja, sanje
Nekakšen pokrit zimski vrt iz aluminija v dveh nadstropjih s pohodnim steklom s polžastim stopniščem iz rostfraja v drugo nadstropje, gor bi bili stoli iz ratana, spodaj pa bazen - popolnoma raven kot ta - ogrevan za pozimi. Aluminijasta vrata bi se odpirala na harmoniko, tako da bi se dal cel ta zimski vrt odpret in v enem delu bazena, kjer ne bi bilo stropa nad bazenom, bi se bazen v trenutku spremenil v zunanji bazen.
Pes je sicer trenutno tud del mojih sanj, ker ga pač v bloku ne morem imet... Tako se pač zadovoljim, da grem pogledat mamine...