cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

25.07.2009, 22:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Gaja,drži se,stiskam pesti zate in mamico! Rubin,bodi močna,vsi smo s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

25.07.2009, 22:45

clock-img

barika

pencil-img

6448

Gaja, drži se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2009, 22:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Rubin zate user posted image user posted image user posted image user posted image za Gajo pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

25.07.2009, 22:52

clock-img

nokes

pencil-img

1441

draga rubin, trepetamo za tvojo gajo, da bo našla moč in premagala bolezen, objemamo tebe in tvojo družino, ko se tako pogumno soočate s situacijo. naj bo ta noč mirna in naj jutro prinese lepe novice! user posted image user posted image user posted image  

nokes

clock-img

25.07.2009, 22:55

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Naj obe tvoji pupiki in tebe bog čuva...user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.07.2009, 23:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Gaja...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.07.2009, 00:00

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Za Gajo nešteto user posted image , za mamico in očka pa prav toliko user posted image . Bodite močni, mislimo na vas!

clock-img

26.07.2009, 09:37

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tudi jaz mislim na vas.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

26.07.2009, 10:00

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Punce moje, slabo kaže za Gajo, pljučka so vedno bolj bolna, držite pesti.

user posted image za Gajo. user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:02

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hvala vam, da mislite na nas in nam pošiljate dobre želje, iz srca upam, da bodo pomagale, čeprav moje upanje hlapi, kot kapljice rose.

Dr. Miksičeva mi ga je danes že skoraj čisto odvzela. Ona je sprejela moji dve princeski tisti večer, ko sta se rodili in mi je danes rekla, da v 16 letih še ni videla tako slabih pljučk, kot jih ima Gaja, večkrat je poudarila, če bo preživela, jaz pa sem naivno mislila, da smo že iz najhujšega, bo imela trajno okvaro pljučk in tudi možganske krvavitve so slaba prognoza za njo. Rekli so nama tudi, naj se pripraviva na najhujše.
Za Zojo je rekla, da ima več možnosti preživetja, ampak je imela možganske krvavitve 2 in 4 stopnje in tako lahko pričakujeva, da bo imela tudi težave, naštela mi jih je ogromno, zapomnila sem si edino multiplosklerozo.
Jočem in se sprašujem kaj sem povzročila svojima otrokoma?
Samo trpljenje.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 26.7.2009 20:04:51 >

clock-img

26.07.2009, 20:06

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Rubin. ne obsojaj se ker nisi ti krivauser posted image user posted image Pošiljam ti veliko pozitivnih misli in ostani močna v teh težkih trenutkih, upam da kmalu posje sonček za vas...drži seuser posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:06

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Rubin., draga, držite se. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:07

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Hvala vam, da mislite na nas in nam pošiljate dobre želje, iz srca upam, da bodo pomagale, čeprav moje upanje hlapi, kot kapljice rose.

Dr. Miksičeva mi ga je danes že skoraj čisto odvzela. Ona je sprejela moji dve princeski tisti večer, ko sta se rodili in mi je danes rekla, da v 16 letih še ni videla tako slabih pljučk, kot jih ima Gaja, večkrat je poudarila, če bo preživela, jaz pa sem naivno mislila, da smo že iz najhujšega, bo imela trajno okvaro pljučk in tudi možganske krvavitve so slaba prognoza za njo. Rekli so nama tudi, naj se pripraviva na najhujše.
Za Zojo je rekla, da ima več možnosti preživetja, ampak je imela možganske krvavitve 2 in 4 stopnje in tako lahko pričakujeva, da bo imela tudi težave, naštela mi jih je ogromno, zapomnila sem si edino multiplosklerozo.
Jočem in se sprašujem kaj sem povzročila svojima otrokoma?
Samo trpljenje.

Srčica moja, te samo močno objemčkam in še naprej navijam za tvoji dve borki.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:11

clock-img

lake

pencil-img

3955

Rubin, kr na jok mi gre ko berem tvojo zgodbo. Močno upam da se bo stanje popravilo.

pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:50

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Rubinka moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostani močna. Mislim na vas in molim, da se prognoze ne uresničijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

26.07.2009, 20:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Rubin, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.07.2009, 20:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2009, 21:16

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Draga Rubin, tako smo se veselili s tabo, ko si zanosila in tudi zdaj ne bomo dovolili, da se princeskama kaj slabega zgodi. Menda bo ja pomagalo, če bo toliko ljudi pošiljalo pozitivne misli vajinima punčkama! Pa eno životinjsko carstvo za srečo, kot nekoč na stari temi ...

clock-img

26.07.2009, 21:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Rubin jokam s tabo in ti pošiljam moč. Bodi močna za svoji dve princeski. Za vsako ena user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 22:00

clock-img

nokes

pencil-img

1441

rubin, ne odnehamo in verjamemo, da se zgodi čudež. user posted image user posted image user posted image  bodite močni. v naših mislih ste, ko zapremo očke in ko se prvi jutranji nasmešek pokaže na obrazu mojih srčkov, ga podarimo tvojim borkam gaji in zoji. prosim, ne obtožuj sebe, kriva si le tega, da sta tvoji punci deležni vaše neizmerne ljubezni. user posted image  

nokes

clock-img

26.07.2009, 22:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Rubin,močno držim pesti,da se ne bodo napovedi uresničile.Molim za vas vse,pošiljam vam 1000 user posted image in 2x toliko user posted image .Bodi močna še naprej in ne obupat.V mislih sem z vami!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 22:06

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Rubin, mislim na vas. Ne obupaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

26.07.2009, 22:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Rubin. na milijone user posted image vam pošiljamo, v mislih smo s teboj in tvojima dvema borkama!!
Ne bit črnogleda..me nismo, verjamemo da bo vse OK in da se bosta pozdravli!! user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 22:38

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Draga Rubin,
šele zdaj sem videla, kaj prestajate user posted image princeskama pošiljam vse dobre želje, tebi pa moč. Na EINT se čudeži dogajajo, tudi za Gajo in Zojo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2009, 03:18

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Draga Rubin!!!

Jaz verjamem v čudeže in tudi v to da bosta tvoji dklici prživeli krizo in bosta zrasli v dve veliki in zdravi deklici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga drži se, vse bo še dobro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem