cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO

clock-img

16.09.2009, 21:33

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bravo Gaja, solzne oči imam, ko berem te lepe novičke.
Rubin, zlata in močna mama si, kakor vsaka, ki je kdaj kaj takega doživela. Teh občutkov se ne da povedat. Sploh pa v tvojem primeru, ko imaš eno  punčko med user posted image , ena pa je z vsakim dnem močnejša in večja in kmalu bo pripravljena na samostojno življenje v krogu svoje ljubeče družine.
Pošiljam ti en močan user posted image in user posted image user posted image user posted image za Gajo.

clock-img

16.09.2009, 21:48

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Gaja je v topli posteljici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sej ne morem verjet. Po 12t in 5d je Gaja iz inkubatorja. Kako košato je danes gledala okoli sebe, sedaj ko je ne loči več steklo od zunanjega sveta. Super.

Punce, pestke, dobre želje, misli, vse pomaga in evo rezultat. Presrečna sem.

Poje in prebavi že 29 ml, tako da ne rabi več infuzije, ampak ji je dovolj samo moje mleko.

Kako sem ponosna na svojo malo junakinjo user posted image !
Bravo Gaja user posted image . Samo tako dalje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2009, 22:33

clock-img

lake

pencil-img

3955

Lepo je brat lepe novice, tud jaz t pošiljam user posted image user posted image user posted image za malo borko pa veliko user posted image

clock-img

17.09.2009, 09:01

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 09:12

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image Mamici pa veliko pozitivne energije user posted image

clock-img

17.09.2009, 09:13

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Bravo Gaja!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

17.09.2009, 09:16

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Bravo Gaja, pridno jej in rasti, mini mini oblekice te že čakajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

17.09.2009, 10:07

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Bravo, Gaja, za tak napredek!!! Prava borka si! Tvoja mamica in tvoja družina pa tudi! user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 10:15

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image Buser posted image Ruser posted image Auser posted image Vuser posted image Ouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

17.09.2009, 12:17

clock-img

koala

pencil-img

5539

Rubin. že ves čas spremljam vašo zgodbo in pogosto ne morem pisati, ker mi solze tečejo in tečejo, tudi danes je tako, ampak danes so to solze sreče, olajšanja da se stvari premikajo na bolje. Bravo mami in Gaja !!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.09.2009, 12:23

clock-img

nadya

pencil-img

751

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2009, 20:31

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

kako lepo je to prebrati  user posted image user posted image
Čestitke za Gajin napredek, lepo se cartajte še naprej user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

18.09.2009, 15:50

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Gaja je na CPAP!!!!!

Danes so poskusili in je uspelo. Sedaj pa upajmo in držimo pesti, da princeski mali uspe. Skoraj preveč dobrega za en teden.

Čustva so mešana. Spomini so še sveži, popolnoma enaka je kot je bila Zoja, ko je bila nanj priklopljena, potem pa... . Veselje se meša s strahom, kaj če je prehitro... . Upam, da ne bo zgubila preveč na teži, ker ji sedaj zmanjšajo količino hrane, da poln trebušček ne pritiska na pljučka.

Vseeno sem vesela, da ji je uspelo. Bom videla, kako bo zvečer - poročam.

clock-img

18.09.2009, 15:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Rubin držim pesti, milsim na Gajo in na vse vas. Privoščim vam vse dobro. SI zaslužite.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

18.09.2009, 18:50

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Močnoooooo držim pesti in mislim nate in tvojo punčko.

clock-img

18.09.2009, 18:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Rubin, v mislih sem s tabo in stiskam pestke,da si tvoja punčka čimprej opomore in da zaživita ena ob drugi.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.09.2009, 19:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čestitke za Gajo!user posted image user posted image user posted image Res dobra novica.Držim pesti še naprej,da si čimprej opomore!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

18.09.2009, 20:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Rubin, v mislih sem s tabo in stiskam pestke,da si tvoja punčka čimprej opomore in da zaživita ena ob drugi.user posted image

Se podpisem pod to.

clock-img

18.09.2009, 20:29

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Res lepa novička, držimo pesti, da bo lepo napredovala! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 21:39

clock-img

banga

pencil-img

204

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Rubin črne misli takoj stran, sama si napisala, da pozitivne misli pomagajo...Si pa meni s tvojo današnjo novico polepšala danuser posted image

clock-img

19.09.2009, 12:27

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Včeraj zvečer je še vedno imela samo maskico user posted image . Bomo videli kako bo danes, držim pesti, da ji uspe.

clock-img

19.09.2009, 12:32

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Včeraj zvečer je še vedno imela samo maskico user posted image . Bomo videli kako bo danes, držim pesti, da ji uspe.

user posted image Bravo, Gaja! user posted image

clock-img

19.09.2009, 12:35

clock-img

benika

pencil-img

7793

O ja, to mi delaj!!!!! Bravo mala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2009, 17:08

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Joj Rubin, ne veš kako držim pesti, da vam res uspe!!user posted image user posted image
Velikokrat mislim na vas!!!

clock-img

19.09.2009, 17:34

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Tudi moje pesti so močno stisnjene!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem