cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO

clock-img

25.08.2009, 09:11

clock-img

Anonimen

Iskreno sožaljeuser posted image

clock-img

25.08.2009, 16:22

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Rubin........ moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

26.08.2009, 22:02

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Danes mineva teden dni od mojega najbolj žalostnega dneva v življenju. Smrt je tako dokončna. V pravem pomenu spoznaš kaj pomeni NIKOLI VEČ. Nikoli več ne bom videla moje ljubljene Zoje, nikoli več je ne bom držala za roko, nikoli več je ne bom pobožala, nikoli več ji ne bom rekla rada te imam, močno, močno, močno, nikoli več....

Danes sva z Laro poiskali najsvetlejšo zvezdico in pomahali Zoji, ki bedi nad nami, tako žalostno je to, jočem,....

Z dr. sva se pogovarjali, in povedala mi je, da se je okužba prenesla na Zojo z osebja (v sosednji sobi jo ima en drug dojenček), da pa je mera polno jo ima tudi Gaja. Ko so ugotovili, da ima Zoja bakterijo ESLB, so jo začeli primerno zdraviti, ampak prepozno. Gaja je imela to srečo, da se je z njo okužila kasneje in je bilo zdravljenje še pravočasno. Zdaj pa lahko le upam, vsak dan sproti, da jo drug dan še vidim.

Zahvaljujem se vsem, ki mislite na nas, lepo je vedeti, da nismo sami.

clock-img

26.08.2009, 22:14

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Uboga Rubin! Tako bi te rada objela in te potolažila,pa vem,da ni besed in dejanj,ki bi te lahko potolažile in omilile bolečino,ki jo nosiš.user posted image user posted image user posted image
Držim pesti,da bo z Gajo vse vredu in da ne bo kaj hujšega! Bodi močna,ne predaj se! Mislim na vas!user posted image user posted image user posted image Za Gajo pa poln košuser posted image za čimprejšnje okrevanje!

< Sporočilo je popravil matcar -- 26.8.2009 22:23:00 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.08.2009, 22:17

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Oh, Rubin kaj naj ti rečem. Zate  user posted image user posted image user posted image user posted image   za gajo pa pol koš user posted image .

clock-img

26.08.2009, 22:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Draga Rubin

tud jaz spremljam tvojo zgodbo in jočem ko dež....srce se lomi ,ko prebiram ..pa čeprav te ne poznam osebno...
Stiskam pestke za tvojo malo Gajo....da bi okrevalauser posted image user posted image user posted image

tebi pa želim..da vsaj poskušaš ostat trdna v teh težkih trenutkih...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.08.2009, 22:25

clock-img

oka

pencil-img

1773

Rubin., ne vem drugega kot:user posted image

clock-img

26.08.2009, 22:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Mislim nate. user posted image

clock-img

26.08.2009, 22:27

clock-img

benika

pencil-img

7793

Rubin, samo stiskam pesti in molim, da bo z Gajo vse vredu. Ti srčica, se pa drži, nikakor ne izgubi upanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 08:45

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Držim pesti za Gajo, tele sepse so res hudič. Čeprav je imel David že čez 5kil, ko jo je dobil (seveda preko venskega katetra, ki je v srčni veni), se mi je tudi svet skoraj podrl, toliko smo premagali, potem pa par dni pred odhodom domov. Na srečo se je za nas dobro izteklo.
V mislih sem z vami.

clock-img

27.08.2009, 10:02

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

27.08.2009, 10:32

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Tudi jaz močno držim pesti za Gajo.user posted image

clock-img

27.08.2009, 10:38

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

27.08.2009, 11:04

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

zlata moja deklica, te ne poznam, vendar ti zagotavljam, da si najboljša mama, kar jih je. Prav imaš, ni pošteno in ni naravno, da mora mati pokopati svojega otroka. Vendar jaz verjamem, da je tvojemu angelčku sedaj lepo.
tudi mi smo z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

27.08.2009, 13:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nimam besed, samo user posted image user posted image user posted image user posted image in velik koš user posted image user posted image za Gajo.

clock-img

27.08.2009, 14:21

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Rubin močna si,mama kakšno bi si vsak otrok želel.....naj zvezdica  sije na nebu in vas čuva....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

27.08.2009, 14:40

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Rubin.....nimam besed. Moje sožalje. Niti si ne morem predstavljati kako ti je. user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 14:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

rubin veliko,veliko moči za naprej ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 19:58

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
rubin veliko,veliko moči za naprej ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je bom krvavo potrebovala. Sicer pa punce, hvala vam za lepe besede me grejejo.

Danes je bil dan malce svetlejši, Gaja namreč lepo napreduje. Kisik so ji zmanjšali na 65% in ima samo 20 vpihov, nekaj pa diha že tudi sama. Kako je bila danes lepa, takšna rožnata kot je bila Zoja, hvala ti moj angelček, da daješ moč svoji sestrici.

Ta vikend se dokončno selimo, smo spravili pohištva skupaj za prvo silo, da lahko gremo. Te nevihte me psihično ubijajo, sedaj bomo vsaj normalno spali, čeprav bom še vedno v skrbeh, da nam ne bo odneslo hiše, ampak vsaj življenja bodo na varnem, to pa šteje največ.

clock-img

27.08.2009, 20:01

clock-img

gloria

pencil-img

4900

.....bravo za Gajo.....user posted image user posted image user posted image ...kok lepo je to prebrat.....držite se user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

27.08.2009, 20:08

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Super za Gajo.drži se!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

27.08.2009, 20:13

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jeeee, Gaja, bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin., zdaj pa naj gre samo še navzgor. Prosim, prosim, vse gor, gor, gor...

clock-img

27.08.2009, 20:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

bravo Gaja user posted image user posted image user posted image ...držimo pesti zanjo....RUBIN user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 20:16

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi mislimo nate

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.8.2009 20:17:00 >

clock-img

27.08.2009, 20:17

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Rubin, boš videla, tudi za vas bo sijal sonček.  user posted image

Še veliko dobrih novic, oziroma samo dobre novice od zdaj naprej. Čas je že, da se vam življenje malo umiri.
Gaja, kar tako naprej. Sestrica te čuva in ti daje moč. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem