cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO

clock-img

15.08.2009, 00:25

clock-img

daisy24

pencil-img

27

zdaj je vse vredu, na začetku pa tut niso nič pozitivnega povedali, ampak zdaj ko je stara 4 mesece je že zelo živahna punčka, zelo rada se smeje in večino časa dobre volje.
Z veseljem povem komu svojo zgodbo, da je mogoče tudi tistim staršem lažje, ki še čakajo da bo njihov otroček končno doma. Da ne obupajo, čeprav vem da je zelo težko, sploh na začetku oz. dokler ti zdravniki ne povejo kakšne lepe novice.

clock-img

15.08.2009, 01:43

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Rubin, kako močna je tvoja volja in kako neverjetno vredu premaguješ vse skupaj. Prav občudujem te. Na jok mi je šlo, ko sem brala tvoje poste....resnično solze so kar same tekle. Ne morem vedeti kako ti je , VEM pa da je v tebi TOLIKO VOLJE do ŽIvljenja da te čaka čisto novo poglavje v življenju. BORKA S SRCEM in tvoje DVE PUNCI sta močni in se bosta razvili v zdravi deklici. ALELUJA Naj vas objame energija življenja in spelje vašo pot v zdravo bivanje s srečnim koncem. Pošiljam ljubezenj iz svojega srca za vas močno kolikor lahko.
Hvala ti ker deliš to z nami....
VSE DOBRO ŠE NAPREJ
UPANJE NIKOLI NE UMRE. VSE SE BO UREDILO.

user posted image user posted image user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

15.08.2009, 20:02

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Rubin želim vam, da vam gre še samo na bolje, da vas doletijo samo dobre stvari, da punčki lepo napredujeta in da vaju spremlja nasmeh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2009, 09:18

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hvala punce za vzpodbudne besede. Stvari se počasi obračajo na bolje, pa malo lažje diham. Čimmanj poskušam gledat nazaj, pa čimmveč naprej. Moji otroci me držijo pokonci, ko vidim kako se borijo da bi ostali z nami in seveda Mala miss, ki mora vse to doživljat pri svojih 4 letih. Trudim se da ne bi ta naša nesreča preveč travmatično vplivala na njo, zato išem pozitivne plati, posledično pa še sama vanje vrjamem. Hvala bogu da jo imam.

Zoja še kar sama diha user posted image . To je zelo, zelo dobro. Slabo pa je da ji dajejo manj hrane, da ne bi bruhala, zgublja več energije, posledica pa je da zgublja na teži. Ampak mi pravijo, ko se bo navadila, da bo potem šla teža samo gor. Upam. Sedaj ima namreč že 300g gramov manj kot Gaja in je pravi drobižek proti njej. Gaja je stabilna, ni več na dušiku in je že v navadnem inkubatorju user posted image . Počasi gre pri njej, očitno se bom res na "stara" leta naučila potrpežljivosti.

Stanovanje so nam našli! Težava pa je v tem da je prazno. Zato bi potrebovala kuhinjo in splanico, ostalo bomo že nekako. Če mogoče katera ve za kakšno pohištvo, ki ga kdo ne potrebuje oz. ga posodi za dobo enega leta, bi bila zelo vesela, ker  prej se ne moremo preselit - nimam stvari kam dati. Svojih stvari pa ne bi rada narazen trgala, ker potem ne vem če bodo še 2 selitvi preživele, kuhinjo pa imam vgradno. Dva dni že po netu iščem kaj za nas, pa nič, vse oddano user posted image .

clock-img

16.08.2009, 12:18

clock-img

barika

pencil-img

6448

o Rubin, super za punčkiuser posted image user posted image user posted image

Za opremo pa na žalost ne morem nič pomagat user posted image

clock-img

16.08.2009, 12:22

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

uuuu, Rubin, super...

glede pohištva se bom pa pozanimala kaj.... upam, da najdemo kaj ustreznega...

clock-img

16.08.2009, 12:24

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Bravo Gaja in Zoja le tako naprej!!! Rubin žal za opremo nič ne vem, bom malo po guglala, drugače pa objavi na dobrodelnosti se bo sigurno kaj našlouser posted image

Pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2009, 14:09

clock-img

simo

pencil-img

4

Rubin, na strani podarimo.si, se nahaja oglas, kjer ga. Pavla Pevc Babi podarja kuhinjo, spalnico in dnevno sobo.. Kontakt je pavlapevc@gmail.com. Zaenkrat še nič ne piše, da bi bilo oddano. probaj......

Malima pikicama pa želim čim hitrejše okrevanje.... vsem Vam pa veliko sreče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2009, 14:56

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

RUBIN vse se bo odlično izteklo. Mi je všeč, da gledaš stvari za naprej in ne za nazaj. PUNCE so MOČNE in se bo vse uredilo. SVAKA VAM ČAST. Hrabri ste z malo princesko na čelu. Vse bo še dobro....
Stiskam pesti za vas in pošiljam ljubezen po zraku za še več volje v jutrišnji dan. Kjer je volja tam je pot. (preverjeno) Zato bo res vse vredu ker imate veliko volje in vere iz vseh strani.

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

17.08.2009, 21:57

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hvala hillmagic za te besede, čeprav se jaz ne počutim nič posebnega. Delam kar čutim in vedno imam pred očmi da je v dobro mojih otrok. Ne želim jih razočarat, ker mi pomenijo vse na svetu, poleg moža seveda user posted image .

Danes pa je Zoja jokala, se mi je srce trgalo user posted image , bošček mali. Tako bi jo stisnila k sebi, pa ne morem. Sem jo pa potem vseeno malce pomirila z glasom in božanjem, sem bila ponosna na sebe, da mi je uspelo, ker sestram prej ni. Ja, dobro ve kdo je je njena mama, čeprav ji še ne morem biti v pravem pomenu besede. Gaja pa je po starem, lepo napreduje na teži, še malo pa bo 1300g.

Sem pa dobila kuhinjo user posted image , nekaj bo starega nekaj novega, nekaj sposojenega pa bo. Vam moram povedati, da sem v bistvu lahko srečna, ker imam tako dobre prijatelje, ki mi pomagajo. So me poklicale sošolke iz SŠ, ene že nisem videla leta in mi ponudile pomoč. V nesreči spoznaš, kaj pomeni prijateljstvo, kaj pomeni dobra in vzpodubdna beseda (hvala vam rr-jevke user posted image ) in dobri sosedje - brez tega je življenje veliko težje. Sej ne da tega prej ne bi vedela, ampak v tej naglici na to včasih pozabiš.

In prav ste imele, na koncu bo še vse dobro.

clock-img

17.08.2009, 22:10

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Rubin,super za pupi,sem ful vesela,da se na bolje obrača pri njima.user posted image user posted image user posted image Zoja pa bo Gajo tudi dohitela v teži,brez skrbi.
Jaz sem tudi povpraševala za pohištvo,pa nič izvedela,na žalost.Ko pa kaj najdemo za vas,pa ti javim.Držite se,mislim na vas in vam pošiljam en velik kupuser posted image ,za Gajo in Zojo pa kupuser posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

17.08.2009, 22:12

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Rubin, krasne novice!!!! Močna ženska si in srčno družino imaš. Držim pesti, da se vaše življenje čimprej zapelje v normalen tok. Srečno!

clock-img

17.08.2009, 22:14

clock-img

Anonimen

Super.

clock-img

17.08.2009, 22:17

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lepo je brat lepe novice. user posted image

clock-img

17.08.2009, 22:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

SUPER, sem vesela za vas !! 

clock-img

17.08.2009, 22:27

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Enkratno.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2009, 22:43

clock-img

lake

pencil-img

3955

Rubin, kar na jok mi gre ko berem tele tvoje zgodbe, se pa veselim da gre vseeno na boljše, tako pri punčkah, kot pri stanovanju. Za opremo ti žal  ne morem pomagat.

Pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se bo vse izšlo tako kot se mora,

clock-img

18.08.2009, 07:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rubin vidiš, verjela si v čudeže in mislila pozitivno in zdaj lahko rečeš, da se je splačalo.

Bravo za Gajo in Zojo...pravi borki sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

18.08.2009, 08:27

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Rubin, vesela sem, da gre na bolje in da v vsem kar prestajaš, ostajaš močna in pozitivna! user posted image user posted image user posted image za Zojo in Gajo pa seveda, da prav dobro vesta kdo je njuna mamica, čeprav niste skupaj 24 ur na dan! Vse 3 ste borke oz. cela vaša družina!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.8.2009 8:28:48 >

clock-img

18.08.2009, 15:32

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Super za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

19.08.2009, 08:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Bravo Rubin in mali borkiuser posted image Počasi se bo pa le vse uredilo tako, kot se morauser posted image

clock-img

19.08.2009, 10:45

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Rubin, meni noče poslati odgovora na tvoje ZS - sem ga že dvakrat pisala, pa kopirala in prilepila, pa še kar noče poslati. Bom še poskusila - samo toliko da veš, da sem dobila tvoje sporočilo! user posted image

clock-img

19.08.2009, 14:18

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Drage moje Zoje ni več, danes je odšla med angelčke. Bolečina je neznosna. Kako naj povem Mali miss, da nima več sestrice, pa tako se je je veselila, da bo prišla kmalu domov. Kdaj se bo nehalo?

clock-img

19.08.2009, 14:21

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Drage moje Zoje ni več, danes je odšla med angelčke. Bolečina je neznosna. Kako naj povem Mali miss, da nima več sestrice, pa tako se je je veselila, da bo prišla kmalu domov. Kdaj se bo nehalo?

Moje sožalje!!!! Sem brez besed ob taki izgubi.user posted image user posted image user posted image

Vsak dan sem mislila na vas! Ampak a ni Zoja imela manj težav!? Sama sem doživela dve smrti v sobi, kjer je ležala Živa in me to še bolj prizadene. 

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 19.8.2009 14:35:00 >

clock-img

19.08.2009, 14:21

clock-img

Crystall

pencil-img

826

Rubin ... moje sožalje user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem