cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO

clock-img

10.08.2009, 12:26

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo....za vsakim dežjem posije sonček, tudi za vas bo user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 19:25

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Jaz imam pa danes dobre novice!!!

Gaji so se začela izboljševati pljučka user posted image user posted image user posted image . So delali včeraj UZ in se je videlo, da so mešički že napolnjeni z zrakom in so tako tudi ostali.
Zojo pa bodo jutri odklopili z respiratorja in če bo dobro prenesla bo tako tudi ostalo. Držite pesti.

Tako sem vesela, da bi objela ves svet.

clock-img

10.08.2009, 19:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čestitke za mali borki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še naprej držim pesti,da bo ostalo tako,kot je zdaj in še vedno mislim na vas.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.08.2009, 20:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Rubin,  ojej, šele danes sem čisto naključno naletela na tole temo in videla kaj se vam dogajauser posted image user posted image Držte se, upam da se vse reši, za pupiki sem pa videla da sta vsak dan boljše in boljše user posted image user posted image Žal sem predaleč, pomagati ti ne morem, če pa le pa mi le javi na ZSuser posted image user posted image Držte se...in da bi bilo vse to čimprej za vami in le še spomin z lepim koncemuser posted image Sta pa tvoji pupi rojeni samo en dan pred našim Otonom, no, če bi gospod prišel na rok bi bili pa isti danuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

10.08.2009, 20:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Rubin. to pa je lepo za prebrat. Sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image bravo Gaja in Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 20:53

clock-img

Anonimen

O, lepe novice.

clock-img

10.08.2009, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Superca le tako naprej. user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 21:52

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Super novice!user posted image Naj gre zdaj vse samo še navzgor.

clock-img

10.08.2009, 22:08

clock-img

eva1

pencil-img

4835

jaz sem tudi šele danes opazila temo-močno držim pesti za vas...za mali borki in za vse vas, da bo sedaj šlo samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 22:13

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

user posted image user posted image user posted image za mali princeski! Le tako naprej!

clock-img

10.08.2009, 22:31

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Oooo, super novička!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem od veselja kar potočila solzico ali dve. Sem zadnje dni, odkar sem prebrala vse te strani, neprestano mislila na vas. Evo, dobre želje vseh RR-jevk so pomagale. Bodi še naprej optimistična in pozitivno naravnana in vse se bo super izteklo, boš videla.

Juhu, sem zdaj dobre volje!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 22:44

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Rubin kako je tole lepo brati.
Borkici mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 23:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Rubin.user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

10.08.2009, 23:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Gaji so se začela izboljševati pljučka user posted image user posted image user posted image . So delali včeraj UZ in se je videlo, da so mešički že napolnjeni z zrakom in so tako tudi ostali.
Zojo pa bodo jutri odklopili z respiratorja in če bo dobro prenesla bo tako tudi ostalo. Držite pesti.

Vesela sem za vse vas!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2009, 23:55

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 01:06

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tudi jaz mislim na vas in držim pesti, da se vse izteče tak kot se mora! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

11.08.2009, 06:54

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

sem tako srečna, ko sem slišala to veselo novico!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

11.08.2009, 13:55

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Bravo punciuser posted image user posted image Super novička Rubin.user posted image Držim pesti še naprejuser posted image

clock-img

11.08.2009, 20:07

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Super, krasne novice. user posted image Bravo za mali borki, le tako naprej.

Kmalu bo tudi za vas sijal sonček in novice bodo samo še dobre. user posted image

clock-img

11.08.2009, 20:57

clock-img

valči

pencil-img

2344

Res od začetka spremljam vašo zgodbo in močno,moočno držim pesti za punčki.In za vajino moč ob vsem hudem,kar ste doživljali.
Vsak dan se spomnim na vas in iz srca vam želim vse nalepše,glede otročkov in hišeuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

11.08.2009, 21:19

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ta novica mi je pa polepšala dan! Srečna sem, da vam gre na bolje! Še naprej držim pesti, da prebrodite vse težave, ki so se vam nakopičile zadnje dni! user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 22:23

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Punce, Zoja diha SAMA!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In to že od 9h dalje!
Bravo moja princeska, ki nima še niti kilograma. Sem tako vesela, da ne morem opisat. Ima sicer CPAP, ampak pljučka delajo sama. Se pojavljajo občasne težave, vendar jih prebrodi. So rekli, da je prvih 24 ur odločilnih, ampak tudi če gre nazaj na raspirator, ne bo nič hudega in bodo čez čas ponovno poskušali.

Zdaj pa naj še kdo reče, da dobre misli in želje ne pomagajo, tu je dokaz user posted image .
Resnična vam hvala, ne vem kako naj se vam drugače zahvalim. Ste moje upanje in me držite pokonci, ko se naberejo črni oblaki. Mi veliko pomeni, da ste z menoj in mojo družino. Rek, da v nesereči spoznaš prijatelja, še kako drži. HVALA.

clock-img

11.08.2009, 22:26

clock-img

barika

pencil-img

6448

oooo Rubin zelo super novica!!!!!! Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Zoja!!!user posted image

clock-img

11.08.2009, 22:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Rubin,čestitke za Zojo! Uspelo ji bo,sploh ni dvoma!Je prava mala borka!In Gaja tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še kupuser posted image za obe pupi,pa da ostane tako oz.se še izboljša.Tebi pauser posted image ! Mislim na vas in držim pesti!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

11.08.2009, 22:30

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Rubin, toliko mislimo na vas, da mora vsaj malo pomagat user posted image user posted image user posted image . Se že veselim novih dobrih novic. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem