writing-img

ni mi vseeno...

clock-img

27.05.2005, 10:16

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Bini, res se ne sekirat.

Nekateri ljudje so/smo bolj občutljivi. Naša družina npr. nikoli ni marala obiskov in tudi hodili nismo radi na obiske. Če smo videli, da je kdo drug na obisku, smo se peljali mimo. Svojemu :love: sem to že razložila in me razume. Pri njem so drugačni. Bolj družabni in bolj navdušeni nad obiski. To moraš razumeti. To ne pomeni, da vas nimajo radi, samo drugačni so. Zelo lepo je, da se trudiš jih spremeniti, ampak povem ti, da se ne bodo. Pokliči jih, če si sama in reci, da bi se oglasila pri njih, če imajo kaj časa. Mogoče so imeli oni, ko so bili mlada družinica težave in mislijo, da tudi vaju obiski motijo, kot so nekoč njiju.

Saj bo, Bini :rozica:

clock-img

27.05.2005, 14:14

clock-img

bini

pencil-img

1623

hvala tesa in nana...
dejansko vem, da to ni noben pravi problem.. res je, sto ljudi, sto čudi in sto navad...
to da bi direkt vprašala, bomo še razmisli- če že, potem mož, jest nočem pametvat, se mi zdi, da bi me narobe razumeli...
hvala za vse lepe misli na tak lep dan -sam mal je vroče :rozica:

clock-img

27.05.2005, 22:19

clock-img

tilka

pencil-img

183

Ko bom jaz tašča bom tudi takšna. Si predstavljaš, da bi se vsak dan oglasila pol tolikokrat kot se peljeta mimo? No, ne vem. Ampak jaz bom zagotovo tudi takšna.

clock-img

30.05.2005, 12:36

clock-img

karmy

pencil-img

2530

boga tvoja snaha...se mi res smili... :(

clock-img

30.05.2005, 17:57

clock-img

mtd

pencil-img

767

oj, bini,
nisem brala vsega, ampak tudi moja tašča in tast se ne ganeta ods doma, zmner mi tja hodimo, še posebej tašče se ne da zvlečt nikamor
mah, ne vem, sej bo je pa po drugi srtani fajn, če jih viudiš, ko sam to želiš
no, lp

clock-img

31.05.2005, 08:58

clock-img

maruškaD

pencil-img

226

Bodi vesela :)
Moj tast in tašča prideta poredko k nam. Ampak mi kar paše, ker tudi ko prideta - se vsedeta na rit in čakata, da ju strežemo. Tast spije enga al pa dva, tašča pa obere vse svoje sosede in sorodnike (kot da me zanima).

Naju pa nonstop mori (tašča) naj prideva dol - pa greva skor vsak teden. Živimo pa 10 min vožnje narazen.

Pokliče pa moja tašča mojga vsak dan. Mene pa samo kadar mojga ni doma - kadar gre v Zagreb na izobraževanje za 2-3 dni (se ji sploh ne oglašam več). Kaj bo pa ona mene preverjala? Ker pokliče tako: Kje si? Kaj delaš? Kje je Jakob? Kdaj pride Boštjan? Pa kaj še.... Zdej je že skapirala in me ne kliče več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem