cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: voziček IMPLAST SPIDER za dvojčka

clock-img

13.04.2011, 22:52

clock-img

lexy25

pencil-img

15

agotha mi imamo implast spider-ja in smo zadovoljni z njim, kupili smo ga pa ker je najožji, saj nam ostali niso šli skozi vhodna vrata v blok...širina je res 70 cm in mislim, da bo šel brez problema v dvigalo.....drugače si lahko voziček ogledaš tudi v lj (če si slučajno iz lj ali okolice)..... cena mislim, da je tudi zelo sprejemljiva glede na to kaj vse dobiš zraven.... sem na bolhi našla tudi rabljenega za dobro ceno, če te zanima http://www.bolha.com/vozicki-za-vec-otrok/vozicek-za-dojcke-oglas1273706291

clock-img

23.06.2011, 11:14

clock-img

katym

pencil-img

137

pri nas pa širina tega implasta ni bila 70 cm, kar me je najbolj zmotilo, ampak 78 cm...naročila sm ga prek spletne trgovine otroški vozički, pa je trajalo 9 tednov, da sm ga dobila, pa sploh nism dobila vseh stvari naenkrat...sestavljen je bil v celoti 10 ur preden sm rodila...pa še ful sem imela probleme z bremzami, ker so se zapletale v kolo in je blo ful težko vozit...zdej, k smo pa popravli, je pa super...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem