cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nimam motivacije

clock-img

28.07.2009, 22:16

clock-img

Marsy

pencil-img

335

Ma tukaj se mi niti ne da pisat na dolgo in široko, ker imam res kar precej napisanega o zdravem prehranjevanju.
Dejstvo je (iz lastnih izkušenj), da ko iz telesa spraviš ven strupe in se razkisaš, da začneš čutiti, kaj telo rabi in česa ne. In potem gre vse prav, ker ješ zdravo, ješ večkrat po malo, nezdrava hrana se ti upre oz. se po njej slabo počutiš.
In tako začne telo odlagati zaloge, saj 'ugotovi', da jih ne potrebuje več.

Je pa res, da se sliši to zelo enostavno (saj pravzaprav je). Vendar tiste, ki imajo precej kilogramov viška, čaka precej dolga pot, da se jim telo očisti, saj to ne gre z danes na jutri. In ravno čas razstrupljanja je zelo zoprn, bolj kot si zapackan, bolj se telo temu 'navidezno' upira.

Zato je zelo odvisno od tega, ali je človeku glavni cilj biti vitek in lep (tem ponavadi ne uspe oz. (s)hujšajo nezdravo, zato se jim kilogrami vrnejo. Če pa ti je motivacija storiti nekaj za svoje zdravje in dobro počutje, je pa hujšanje pravzaprav stranski učinek.

_____________________________

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

clock-img

01.08.2009, 19:27

clock-img

S*

pencil-img

3006

Ja to da je naš organizem zakisa, sem že nekje prebrala. Pojma pa nimam, kako ugotoviš, do kakšne mere je tvoje telo zakisano in kako ukrepati proti temu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem