cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kdaj so se partnerjevi starši spoznali z vašimi

clock-img

23.06.2009, 16:01

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Najini so se spoznali 4 mes po tem, ko sma se mi2 spoznala. Je steklo vse po hitrem postopku, tako kot najino skupno življenje, tako tudi spoznavanje staršev. So pa moji prvi povabli njegove in pol za 2 mes kontra. user posted image

clock-img

23.06.2009, 16:06

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Bom odgovorila kot tašča in mamiuser posted image user posted image
Jas sem kar sama naredila ta korak, ker iz teh tamladih ni blo nčuser posted image
Ko je naša tamlada rodila sem šla na obisk in tam spoznala njeno mamo. Takoj ko me je zagledala je rekla no končnouser posted image sva se spoznali in nas povabila k njim. Tko da če bi čakala na tamlade nevem, pa če nebi vnučka dobilauser posted image ju še sigurno po mojem nebi poznala.
No sej če se spomnim sebe sem tudi kar odlagala to prvo srečanje mojih in njegovh staršev. Pa še sedaj nevem zakaj.

clock-img

23.06.2009, 16:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Najina očeta sta se poznala že od prej (je njegova stranka v trgovini). Midva sva se potem prvič videla na morju, kjer je potem med nama in prav tako med najinimi starši hitro stekel pogovor.

Torej so se srečali na dan, ko sva se spoznalauser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 23.6.2009 16:17:15 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

23.06.2009, 17:31

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

Ob rojstvu najine hčerke, ko je moj naredu zabavo pr njemu doma, so se naši kr sami povabli, ker sm jaz tok odlašala s tem..
pol so mi pa mms v porodnišnico poslali..user posted image

clock-img

24.06.2009, 22:33

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Se poznajo že davno pred začetkom najine zveze! Žurajo skupaj že od svojih mladih let naprej... user posted image

clock-img

25.06.2009, 18:31

clock-img

fusia

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: end1

na poroki!

Enako!

clock-img

25.06.2009, 18:34

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Najini starši so se 'spoznali' že preden sva začela hodit - so mel podobna mnenja na roditeljskih sestankih v gimnaziji pa so pol kakšno rekl... prvič tko da so pa dejansko dalj časa bli skupi je blo pa po cca 1 letu najine zveze na maturantskem plesu...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

30.06.2009, 23:59

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: fusia

IZVIRNO SPOROČILO: end1

na poroki!

Enako!

Najini tudi. Mami in tašča se štekata, sta se tudi pozneje večkrat dobili, ponavadi v moji kuhinji na kavi. Živimo vsak na svojem koncu SLO.
Vsi skupaj smo bili še na okrogli fešti od mojega moža, in to je to. Je vsem čisto OK tako. No zdaj čakamo 2. otroka in se bodo verjetno spet kaj videli (verjetno bosta prišli vsaka s svojim vedrom in krpo in katera mi lahko pomije okna).

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem