cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: skuštrana in njen Oton iz avtomobila

clock-img

21.12.2009, 16:36

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

bravo in iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
si zelo dobro vse v slikah predstavljam tako da je moralo biti zelo zanimivo:) najbolj si končni prizor predstavljam kako junaško atek prime otroka da ne padeuser posted image ... super porod in vse najlepše celotni družinici!

clock-img

21.12.2009, 22:36

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Skustrana ... ze dolgo se nisem tako nasmejala ... se solze so mi tekle. user posted image user posted image user posted image

Iskrene cestitke tebi in tvojemu mozu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2009, 09:55

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Joj, od kje ste pa zdej to privlekleuser posted image Je naš Oton že pol svečke upihnil....user posted image

Spomini so pa lepi, itakuser posted image user posted image Zdej še lepš.....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

22.12.2009, 10:44

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Ena slikca našega Mister Car Driverja user posted image

user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

24.12.2009, 18:54

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ena slikca našega Mister Car Driverja user posted image

Iiiiii kok je resen.

Skuštrana, kje se potepaš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Junijke na Starši čvekamo - Junijski sončki 2009 te pogrešamo, no vsaj jaz.

In user posted image user posted image user posted image za pol tortice, mi jo imamo danes.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem