cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tiva

clock-img

21.06.2009, 08:16

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: vika1

Ne izbiram ime za svojega otroka.

Moja kolegica ima hčerkico Tivo (Tiva) in sina Anna (Ann),in to je to...

Ja, in kaj zdaj? Vprašala si za mnenje in dobila si jih.

Predvidevam, da je ta kolegica ali tujka ali ima s tujcem otroke, v nasprotnem primeru predvidevam, da s tako izbiro ne dela drugega kot na zelo "izviren" način zdravi svojo zakompleksanost. (Ampak, jaaa, zakompleksane smo najbrž me, ki dajemo otrokom povsem običajna, ponavadi slovenska imena user posted image )

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.06.2009, 08:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

enako kot muška user posted image  tudi jaz od včeraj gledam to Tivo in moram rečt, da klub temu, da se večinoma na tem forumu krepko zadržujem, da ne pišem svojih menj ob vseh teh veleneumnih imenih, mi je Tiva simpatično ime user posted image

da pa o Ann-u ne pišem.....user posted image  pa še takem z dvema nn....

...vox populi...

clock-img

21.06.2009, 11:11

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Ann je zelo lepo ime za fantka,sem imela že pri prvemu sinu v ožjem izboru,pa z možem nisma prišla skupaj zaradi priimka.Drugače pa ni pristaš Mick in Jožetov,da ne bo pomote.Živimo za danes in jutri,ne za včerajuser posted image .Tvojo prijateljico bi bilo zanimivo spoznati,mislim da bi se odlično ujele.user posted image

clock-img

21.06.2009, 11:38

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Tiva mi je lepo ime, poznam dve sestrici ena je Tiva, ta druga pa Tarin :):)

No, Ann za fantka mi pa lih ne sede:(

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

21.06.2009, 12:12

clock-img

kofetarica

pencil-img

52

IZVIRNO SPOROČILO: rija

enako kot muška user posted image  tudi jaz od včeraj gledam to Tivo in moram rečt, da klub temu, da se večinoma na tem forumu krepko zadržujem, da ne pišem svojih menj ob vseh teh veleneumnih imenih, mi je Tiva simpatično ime user posted image

da pa o Ann-u ne pišem.....user posted image  pa še takem z dvema nn....

Kako pa je tvojemu sinčku ime? Tudi nekaj nenavadnega, a ne?user posted image

clock-img

21.06.2009, 14:20

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Jaz pa tudi poznam enega fantka, ki mu je ime Ann. Ko sem prvič slišala, mi je bilo ime nenavadno, sedaj pa mi je popolnoma normalno in se kar zliva s tem fantom.
No, Tivauser posted image ....vsako ime je OK, ko se ga navadiš. IN otrokom so vsa imena normalna, ker še ne vejo ločit pravih "slovenskih", pa normalnih in nenormalnihuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

21.06.2009, 18:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: kofetarica

Kako pa je tvojemu sinčku ime? Tudi nekaj nenavadnega, a ne?user posted image

ne, nič nenavadnega.....sicer pa....kaj sprašuješ stvari, ki jih poznaš user posted image

...vox populi...

clock-img

21.06.2009, 21:25

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Tiva ni tako slabo, Ann pa obup. Probaj na googlu - da same ženske ven. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

22.06.2009, 01:11

clock-img

vika1

pencil-img

552

Predvidevam, da je ta kolegica ali tujka ali ima s tujcem otroke, v nasprotnem primeru predvidevam, da s tako izbiro ne dela drugega kot na zelo "izviren" način zdravi svojo zakompleksanost. (Ampak, jaaa, zakompleksane smo najbrž me, ki dajemo otrokom povsem običajna, ponavadi slovenska imena user posted image )
[/quote]

Jaz nič ne pravim za negativna mnenja,jezijo me taki nesramni komentarji.

Drugače,ona ni  tujka,pa mož tudi ne. Imam kar nekaj kolegic katere so dale nenavadna imena:Suna,Aleša,Tiva,Ann,Kian,Senn,Ajik....

Zakaj vas to tak zelo moti,požrli bi vsakega,ki razmišlja malo drugače.Napiši samo da je grdo ime ne pa taki  NESRAMNI komentarji.Sploh ne poznate človeka.... Ej,ne morem verjet,kako so eni nesramni,hudobni,uživajo da koga ponižajo....

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

clock-img

22.06.2009, 07:30

clock-img

Anonimen

Jaz nič ne pravim za negativna mnenja,jezijo me taki nesramni komentarji.

Drugače,ona ni  tujka,pa mož tudi ne. Imam kar nekaj kolegic katere so dale nenavadna imena:Suna,Aleša,Tiva,Ann,Kian,Senn,Ajik....

Zakaj vas to tak zelo moti,požrli bi vsakega,ki razmišlja malo drugače.Napiši samo da je grdo ime ne pa taki  NESRAMNI komentarji.Sploh ne poznate človeka.... Ej,ne morem verjet,kako so eni nesramni,hudobni,uživajo da koga ponižajo....

Ti si pa sigurno z "mojega" konca.  user posted image  zdaj vidim, da imaš kraj vpisani.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 22.6.2009 7:34:18 >

clock-img

22.06.2009, 14:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Meni je pa Tiva všeč
Ob že omenjenih Ariah, pa Tojah, Kajih (???), Tajih.... pa kaj vem kakšnih skovankah še user posted image user posted image user posted image   mi je prav všečno!
Ann - ok, mi ni všeč
Kot že večkrat rečeno, če pa starš za imenom stoji, pa naj da otroku ime tudi Kufer ali za deklico Palačina
Tudi imena mojih otrok mariskomu ne potegnejo, ampak ko razložim pomen - če se mi splho da - je pa vsem jasno, od kod izvirajo, in so jim pa potem boilj všečuser posted image

clock-img

23.06.2009, 11:58

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Meni je pa Tiva všeč
Ob že omenjenih Ariah, pa Tojah, Kajih (???), Tajih.... pa kaj vem kakšnih skovankah še user posted image user posted image user posted image   mi je prav všečno!
Ann - ok, mi ni všeč
Kot že večkrat rečeno, če pa starš za imenom stoji, pa naj da otroku ime tudi Kufer ali za deklico Palačina
Tudi imena mojih otrok mariskomu ne potegnejo, ampak ko razložim pomen - če se mi splho da - je pa vsem jasno, od kod izvirajo, in so jim pa potem boilj všečuser posted image

Saj fajn, če obstaja razlaga, samo je tudi odvisno, kakšna razlaga je, a ne? Ni vsaka razlaga dobra. Ali bi Kufer razložili tako, da radi potujemo, Palačinka pa, ker imamo radi palačinke? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

23.06.2009, 13:28

clock-img

tuliipa

pencil-img

112

svoji hčerki verjetno ne bi vlih dala to ime, mi pa niti ni tako slabo...

najina pikica bo januarčica.... ;)

clock-img

21.07.2009, 08:01

clock-img

3T

pencil-img

260

Tiva očitno sploh ni več tako redko ime, tudi jaz poznam Tivo staro že 22 let.... "vsake oči imajo svojega malarja".

lp

clock-img

21.07.2009, 09:02

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Ni mi všeč...moja babica tako imenuje solato... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

25.07.2009, 21:22

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Lepo ime je Tiva.

Mi je pa hecno, ko imena nekatere tako negativno komentirate. Prav agresivno no.
Zanimivo, da je večini všeč ime Živa, ko se pa zamenja samo prva črka, pa je to ime kar neki.

Meni je Tiva všeč, bi pasala ena mala Tiva k bratcema, ki sta oba na črko T user posted image .

clock-img

28.07.2009, 15:45

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Meni ni slabo ime, sama ga sicer ne bi dala svoji hčerki. Moja tamala ima tudi ful čudno ime pa mi čisto dol visi, kaj si drugi mislijo o tem, vsak naj da ime po svoje, po drugi strani meni "tipična" slovenska imena sploh niso všeč pa se ne zgražam nad njimi. Tudi logika, da se mora ime ujemat s priimkom, mi je mimo, ker ne vem, po katerih kriterijih se ime lahko ujema s priimkom (da se rima, da se začne/konča na isto črko)?
Mislim, da je vse subjektivno in stvar okusa vsakega posebej....

clock-img

28.07.2009, 19:39

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Tudi logika, da se mora ime ujemat s priimkom, mi je mimo, ker ne vem, po katerih kriterijih se ime lahko ujema s priimkom (da se rima, da se začne/konča na isto črko)?

Ana Konda
Živa Zver
Jaka Racman
Zdravko Dren

... in še bi se dalo našteti takih primerov (od naštetih pa dva poznam, enega je kolegica učila ulalala let nazaj, en pa živi v naših koncih...).

clock-img

31.07.2009, 20:57

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Meni je ime Tiva všeč.

clock-img

04.08.2009, 14:47

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne izbiram ime za svojega otroka.

Moja kolegica ima hčerkico Tivo (Tiva) in sina Anna (Ann),in to je to...

Jezuskristus..... tvoja kolegica bi lahko v 9 mesecih skovala kakšne druge črke skupaj, saj niti o imenu ne morem govoriti...to so pa res skovanke črk. Kriza, no...

Enim pa res primanjkuje pozornosti, da jo iščejo tako, da dajo otrokom "nenavadna" imena user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

13.08.2009, 18:30

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Tiva, prvič slišim, ma ni mi glih ne vem kako všeč...
Ann... se mi pa zdi, kot da spredaj neki manjka... moj 10 mesečni sinček Tristan sebe kliče An user posted image

clock-img

13.08.2009, 18:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Zanimivo ime, ga pa prvič slišim. user posted image

meni tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

15.08.2009, 16:36

clock-img

Anonimen

ne. meni ni všeč.

clock-img

15.08.2009, 22:00

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nekomu je ziher lepo, meni je user posted image .

clock-img

26.08.2009, 13:19

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Poznam eno Tivo, mora bit tam čez 20...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem