cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijka fragola

clock-img

04.07.2009, 18:19

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU HČERKICE!!!user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

06.07.2009, 21:50

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

19.07.2009, 00:09

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

ČESTITKE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.07.2009, 08:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čestitike...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.07.2009, 00:47

clock-img

Anonimen

Iskrene CESTITKE,mamici,ocku in mali Laniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 04:19

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Iskrene CESTITKE,mamici,ocku in mali Laniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke še od ene junijke08,bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

22.07.2009, 11:30

clock-img

Anonimen

fragola - vse, vse najlepše z vajino malo princeskouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem