cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: sms sporočilo ob rojstvu otroka

clock-img

06.03.2016, 01:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a to ve res pošiljate kar iz porodne sobe al kaj? pa to je huje kot FB status... jaz sem bla pa čist avandgardno počasna - posalala email od doma.
nardila sem lušno predstavitveno email kartico.
neki v tem stilu (samo upoštevi, jaz sem grafična oblikovalka in se lahko mal zmišljujem user posted image ):
user posted image
user posted image
user posted image

v bistvu zdele gledam in - če bi naredila podoben mms announcement, zna izpast ful kul.
tale mi je lušna - samo nalepko si prej zrihti in potem stisni eno lepo fotko user posted image
user posted image

clock-img

06.03.2016, 01:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

LOL user posted image
user posted image

clock-img

06.03.2016, 12:34

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image

clock-img

06.03.2016, 13:14

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a to ve res pošiljate kar iz porodne sobe al kaj? pa to je huje kot FB status... jaz sem bla pa čist avandgardno počasna - posalala email od doma.

Jaz sem.....rodila sem s carskim rezom in sem bila tri dni na intenzivni negi....možgani so pa delali normalno.....otroka so mi prinesli tri krat na dan za slabi dve uri......v bistvu mi je bilo blazno dolgčas, cele tri dni v strop buljiti....in sem pošiljala obvestila.....res je pa, da obvestila niso bila "umetniško izpopolnjena".....telefona na dotik takrat še nisem imela, Facebooka tudi še ni bilo se mi zdi......skratka, meni je v porodni sobi bil dolgčas.....tudi takrat, ko so me preselili iz intenzivne nege v navadno sobo, ki je pa bila tudi pol intenzivna in sem bila sama v sobi.....dete je pa itak večino dneva prespalo.......kaj češ potem drugega, kot ves srečen smse pošiljat, o tako blaženem in zveličanem trenutku, kot je rojstvo otroka......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem