cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009

clock-img

12.04.2010, 21:16

clock-img

DEJANMB

pencil-img

41

Hvala vsem za vzpodbude za našega drobcenega Aneja,vsak dan je bolj priden zelo se rad razgibava,tud na teži že nekoliko pridobil -720 gr že ima,mamica je začela počasi dobivati kolostrum in po malem mleko za njega.Do današnjega dneva je naš borec presenetljivo,delali so tudi uz glave in je vse bp.tako da veliko pomaga pogovarjanje,božanje malega teleščka in navsezadnje on pridno odgovarja z malimi nasmehi,gibanjem........čudovito izgleda po skoraj 4.dnevih kar je privekal na svet.....

clock-img

13.04.2010, 12:10

clock-img

timmy

pencil-img

3

Pozdavljen!

Samo veliko upanja in pozitivne energije je potrebno, saj vem, da je težko.
Tudi jaz sem rodila v 27t. Naša Ema je imela 1160g in 37cm. Rekli so mi, da jo rešujejo samo kilogrami in to da je punčka. Imela je možganske krvavitve 1.stopnje in odprt Botalov vod. Brez pomoči aparatov je sama zadihala 20dni po rojstvu, kar je bilo zelo vzpodbudno. Dobili sva tudi sepso ampak se je kar hitro tudi porihtalo.

Po 3mesecih bolnice, smo sedaj že 1 mesec doma. Je pravi mali angelček, ki veliko papca in veliko spi.

Držim pesti za malega Aneja! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem