cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Maša končno prišla domov 28.4.2009

clock-img

05.06.2009, 17:58

clock-img

najci

pencil-img

161

0,03 l in še to občasno! Pa to je res fantastično!  user posted image To je re tako zelo zelo malo!
Ma super! Še malo, pa boste brez vsega.
Uživajte doma in predvsem -  ostanite zdrave, da bo dihanje vsak dan boljše user posted image

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

08.06.2009, 07:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image bravo Maša user posted image user posted image user posted image prava borka si.
Dobila sem kr solzne oči.
Čestitam še enkrat. Pocartajte se za vse trenutke nazaj, ki jih niste preživeli skupaj!

clock-img

08.06.2009, 07:50

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Čestitam! user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa le cartajte veliiiiiko! user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

08.06.2009, 22:04

clock-img

Mili11

pencil-img

18

čestitke Maši in mamici

moja punčka je bila istočasno na kirurgiji kot Maša (mi smo bili
v dvojki) in se dobro spomnim dneva, ko je Maška odšla domov.
Jaz takrat še nisem poznala vse vaše zgodbe,
malo smo se mamice tam pogovarjale, a vso težko
vašo zgodbo sem sedaj prebrala tle gor.

A kar želim povedati, da je bil vaš odhod domov tako lep trenutek, 
da smo imeli solze v očeh tudi tisti,... ki smo vas poznali le na pogled.
Res pa ima Maška srečo, da ima tako skrbno mamico,
in me sploh ne čudi, da gre punčki tako dobro,
saj jo obdaja res veliko ljubezni.

vso srečo vam še naprej,
držim pesti za vas

clock-img

28.07.2009, 15:05

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

Bravo mami in bravo Maškauser posted image user posted image user posted image user posted image  veliko lepih trenutkov cartanja vam želim in zdavlja seveda...

Alvin in Lejla cel moj svet..

clock-img

27.08.2009, 22:43

clock-img

24.teden

pencil-img

101

Evo Maša je 17.8.2009 praznovala 1. rojstni dan, pupa je pridna in se samo smeji, je moj največji zaklad poleg prve hčerke in prilagam fotke...

user posted image

24.teden
Pikica, ki se je rodila 110 dni prezgodaj

clock-img

27.08.2009, 22:45

clock-img

Anonimen

Super, bravo Masa user posted image .

clock-img

27.08.2009, 23:00

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Bravo Maša. Tudi jst sem v drugo rodila 17.08., tako da imata z Saro isto rojstni dan.user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 11:28

clock-img

Davana

pencil-img

154

Čestitke Maši in mamici user posted image user posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

28.08.2009, 10:38

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: 24.teden

Evo Maša je 17.8.2009 praznovala 1. rojstni dan, pupa je pridna in se samo smeji, je moj največji zaklad poleg prve hčerke in prilagam fotke...

user posted image

A 17. 8. je rojena? Joj, škoda ker nisem tega takoj vedela, bi ti povedala, da smo takrat same levinje, borke, fejst babe rojene.user posted image  Pa še luštne povrh, he, he.

clock-img

28.08.2009, 16:02

clock-img

najci

pencil-img

161

Vse najboljše Maša!
In vse najlepše želje tudi pogumnima mamici in atiju, da boste še naprej zdravi in bo Maša lepo dihala in pridno rastla.

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

clock-img

28.08.2009, 22:14

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Maša, vse najboljše za 1. rojstni dan! user posted image user posted image Kako čudovita punčka si! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 22:32

clock-img

Gina

pencil-img

12402

O, kolk sem vesela za vas!user posted image Vse najboljše Maša, vse lepo celi družini!user posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.08.2009, 22:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2009, 23:20

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: 24.teden
user posted image

user posted image Vse najboljše, Maša! user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:42

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Maša..vse naj naj...si prava velika in fejst punca...user posted image

Vse dobro še naprej.

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

29.08.2009, 22:34

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Čestitke Maša za 1. rojstni dan. user posted image

Pa tebi mamica in celi družinici tudi. Vsi si zaslužite čestitke za tako princesko. user posted image

clock-img

29.08.2009, 22:37

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

29.08.2009, 22:40

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Maša vse najboljše. Vaša lepotička je pravi cukrček. Vse dobro vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

31.08.2009, 15:07

clock-img

orka

pencil-img

912

jaz pa malo zamujam ampak iz srca želim Maši vse najboljše in najlepše v življenju....
sem bila zasedena saj je naša nedonošenka tudi 26.praznovala 1 . leto življenja

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

11.04.2010, 07:59

clock-img

DEJANMB

pencil-img

41

Čestitke mamici in atiju ob vsem od rojstva dalje.Sam sem očka sineka rojenega pred 2 dnevoma in sicer 27-5 DNI z porodno zežo 660g in 33 cm,veliki bojevnik do sedajle in upam da bo vse vredu z njim,mamica pa pridno okreva po nujnem carskem rezu.Ob pogledu vajine zgodbe imam zelo zelo veliko vzpodbudo za najinega sineka ANEJA.........user posted image

clock-img

11.04.2010, 17:48

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: DEJANMB

Čestitke mamici in atiju ob vsem od rojstva dalje.Sam sem očka sineka rojenega pred 2 dnevoma in sicer 27-5 DNI z porodno zežo 660g in 33 cm,veliki bojevnik do sedajle in upam da bo vse vredu z njim,mamica pa pridno okreva po nujnem carskem rezu.Ob pogledu vajine zgodbe imam zelo zelo veliko vzpodbudo za najinega sineka ANEJA.........user posted image

Mislimo na vas in držimo pesti za malega borca!!! user posted image user posted image user posted image Na tem formu boš našel kar nekaj zelo spodbudnih zgodbic malih junakov, ki po vseh vzponih in tudi padcih končno pridejo domov!

clock-img

11.04.2010, 23:10

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Jojjjj DejanMB tale tvoja slikca me spominja že 3 leta nazaj. Ko se zdajle spomnim, me kar oblije. Naša mala je imela 70 g več, ampak to nič ne pomeni. Pomembni so vitalni organi. Rojena v 27 tedni 3 dni, isti nujni cr. Pred pol ure sva jo komaj spravila spat: cviljenje, laufanje, vriskanje, skakanje po postelji. Vse kar smo si pred 3 leti tako želeli. Imeli smo nekaj problemov, a nam je uspelo, brez kisika doma 2 tedna pred predvidenim datumom poroda.
Naj tudi vam uspe!!!! Verjemita vanj, to veliko pomaga!!

clock-img

12.04.2010, 12:47

clock-img

barbchen

pencil-img

194

IZVIRNO SPOROČILO: DEJANMB

DEJANMB vse pikepoke tega sveta za ANEJA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držite se, ti poskrbi najprej za mamico, da bo čimbolje in čimprej okrevala, skupaj pa bodita ob Aneju, ga spodbujajta, verjemita vanj in mu namenjajta vso ljubezen, ki jo premoreta! SREČNO!!!

Carpe Diem!

clock-img

12.04.2010, 20:34

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Dejanmb, veliko nas je tukaj, ki imamo take male borce.
Naša Lea je bila rojena v 24T s 520 gr in 30 cm. Danes je nagajiva 5 letnica brez kakršnihkoli posledic ekstremno prezgodnjega rojstva.

Treba bo veliko potrpljenja in predvsem zaupanja v vajinega malega borca. Na na koncu, ko boste skupaj doma, vam bo vse to poplačano in težki trenutki pozabljeni.
Vse tukaj držimo pesti za vas.

< Sporočilo je popravil Janeja -- 12.4.2010 20:36:32 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem