cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tetovaža namesto poročnega prstana

clock-img

05.06.2009, 22:04

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mene pa nekaj zanima ... punce kaj pa pravite na vtetovirane prstane? Sem zadnjič pri enem paru to
videla in mi je bilo FUL všeč. Pa še potem ženska lahko čez tetovažo nosi kak drug, recimo zaročni prstan ... ko se bova enkrat zmenila, da se poročiva, bom jaz gotovo za to navijala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , do ločitveuser posted image

clock-img

16.06.2009, 14:10

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

glupe tetovaže, malo več originalnosti prosim.

clock-img

18.06.2009, 12:18

clock-img

maktub

pencil-img

659

ja no ideja ni tako slaba.. sama imam že tatooje in so mi super ampak na predelu ki ga vsak dan gledam pa ga nebi imela..
tudi si tatovirat ime nekoga četudi ljubljene osebe hmmmm....življenje je tako nepredvidljivo in hinavsko da se res nebi upala...ker nikoli neves...

ssevin... mislim glup odgovor, malo originalnosti in dobre volje prosim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem