IZVIRNO SPOROČILO: princeska29
gospod rabi čas ker so ga stvari preveč prizadele a mene pa ne al kaj!!
A ga še kar ni domov al kaj???? Pa še prizadet si blagovoli bit!!??
Jaz sem pri 20-ih imela tipa, ki se je kar naenkrat sprdnil in se mi recimo cel teden ni javil - pa sem ga klicala tisočkrat kot nora, pa nič. Sem od začetka mislila, da se mu je pač kaj zgodilo, ko ga sploh na telefon nisem mogla dobit. Sem umirala od skrbi... In tega taistega idiota sem po večkratnih izpadih le dala na čevelj; ampak ok, midva nisva imela otrok, je pa tudi ravnal tako, da je ob kao nekih prizadetostih umaknil surlo in ga cel teden ni blo na spregled! Ampak sej pravim - nisva mela otrok, niti bajte nisva gradila niti živela še nisva skupaj. Pa se mi je že takrat vse to zdelo absurd in da s takim človekom res ne morem preživeti niti minute več.
Ampak tole pri tebi.... Ne vem no. Saj me tu lahko pametujemo in ti dajemo nasvete, ker ti ga najbolje poznaš in veš, do katere meje tolerance greš lahko.
Sam vseeno: to je nedopustno!! Verjamem, da ga še ljubiš (seveda, to je normalno, pa še ženske s(m)o rade neke žrtve ljubezni in bolj ko nas nekdo zaj*** v glavo, bolj me silimo v njega) in da ne moreš kar kufrov mu postaviti pred vrata! Ampak verjemi - to bi blo najboljše! To bi ga streznilo!
Da ga ne kličeš niti sms-aš več, ampak enostavno, ko si gospod blagovolijo priti domov, da ga pred vrati čakajo kufri, pa naj gre za stalno tja spat, kjer je spal do zdaj! Ti bi morala pokazat užaljenost ja, ne pa on....