Jaz sem takoj na začetku nosečnosti čutila da naj bi bil fantek, samo temu čutu tudi nisem kar 100% verjela. Potem mi je sestra v 3 mesecu nosečnosti delala test z nožem in škarjem, pa sem se kar 2 krat vsedla na škarje, na kar nakazuje da naj bi bila punčka, potem sem si pač mislila da me občutek vara. Nato mi je ponovno delal test mož in sem se 7 krat vsedla na škarje, se je hecal, da bo delal toliko časa test dokler se ne bom na nož vsedla, in po 7 poizkusih sem se vsedla na nož. Na začetku mij e pasalo večinoma bolj kislo, pojedla sem ogromno jogurtov, čokolad skoraj nič, kasneje pa tudi kar nekaj čokolade.Mazolji se mi niso delali, skratka koža se mije popravila, bila sem full utrujena, samo spala bi, pa vsaka stvar me je spravila v jok. Baje da naj bi bili ti znaki za fantka. Aja pa slabosti skoraj nisem imela.
Sodelavka je bruhala do 5 meseca nosečnosti, ni bila utrujena, ni bila trako občutljiva da bi jokala ampak se je razburjala za vsako stvar, pa moja sestra je ob izostanku menstruacije planila na čokolada, kožo je imela slabšo bolj aknasto in danes imata obe punčki, jaz pa fantka, se pravi kontra občutki.
Tisto z nožem in škarjami se pri meni ni izšlo.Kitajska tabela pri meni laže,tisto nihanje z verižico pa itak ne vem, ker sem imela en spontani splav, pa eno IMN in tisto naj bi pokazalo tudi vse splave, po takem bi jaz morala imeti 2 fantka in eno punčko. Tak da bomo vidli, ker tretja nosečnost se je obdržala.