cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

depilacija za bikini

clock-img

14.04.2009, 13:35

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

kakšen nasvet glede depilacije za "bikini"??? po mokrem britju se naredijo naslednji dan rdeče pikice, krema pri meni ne deluje (ostanejo dlačice). depilacijo z voskom še nisem probala-me je strah- če bi, bi samo pri kozmetičarki..
skratka, kako dobiti lepo, gladko zdepilirano kožo za kopalke?

clock-img

14.04.2009, 14:01

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Jaz kar z žiletko. Ko to večkrat ponoviš se koža utrdi in ne nastajajo več mozoljčki in rdeče pikice.

krepat ma ne molat

clock-img

14.04.2009, 14:01

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

jaz sem letos šla v salon in me je bilo ful strah, šla sem na komplet brazilsko in ne samo bikini. In ti povem, da sicer ni ravno "prijetno", v veliki večini pa je to samo strah in sploh ni bilo tako hudo. Prej sem imela ful težav z vraščanjem in izpuščaji, tukaj pa mi je super. Naslednji teden grem tretjič in prvih dvakrat nisem imela nobenih težav. 

clock-img

14.04.2009, 14:04

clock-img

svita

pencil-img

105

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Jaz kar z žiletko. Ko to večkrat ponoviš se koža utrdi in ne nastajajo več mozoljčki in rdeče pikice.

Enako

clock-img

14.04.2009, 14:11

clock-img

tt79

pencil-img

541

Js se že 5 let depiliram samo z voskom in je superuser posted image user posted image
Poleti, ko je potrbna večja natančnost grem v salon, pozimi si pa povsod voskam sama in ni nobene panikeuser posted image

clock-img

14.04.2009, 14:22

clock-img

zaspančka

pencil-img

313

Zame je brazilska zakon. user posted image  Na dober mesec (prbl 5 - 6 tednov) grem h kozmetičarki in sm tipi topi zrihtana. Dlake mi začnejo rast šele po 14 dnevih, pa še to samo sem pa tja kakšna. Sploh mi je pa zdej fajn k sm noseča in se niti ne vidim dobro tam spodej. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

clock-img

14.04.2009, 16:11

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

kakšen nasvet glede depilacije za "bikini"??? po mokrem britju se naredijo naslednji dan rdeče pikice, krema pri meni ne deluje (ostanejo dlačice). depilacijo z voskom še nisem probala-me je strah- če bi, bi samo pri kozmetičarki..
skratka, kako dobiti lepo, gladko zdepilirano kožo za kopalke?

Jest se brijem  že zelo dolgo in imam vedno rdeče pikice. Vem da se dobi neka krema.
Kolegica pa uporabi kar moževo kolonsko in se namaže pravi da deluje.user posted image

clock-img

14.04.2009, 20:00

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Jaz se po britju namažem s kristalom, pa pomaga.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

clock-img

14.04.2009, 21:45

clock-img

j6

pencil-img

214

Jaz tudi hodim depilirat 1x mesec v salon, vendar zbiram denar za lasersko ostranitev. Okoli 100€ stane vsaka ponovitev, potrebne pa naj bi bile okoli 4. Pa tudi če grem sam 2x  si lahko pol tistih par dlačic tud sama odstranjujem.

clock-img

15.04.2009, 07:01

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

ko se jaz poobrijem sem vsa polna mozoljčkov. Zato si jih poleti populim z mašinco (tiste vidne) tiste ki so pa pod kopalkami pa ful na kratko postrižem. Jajc za brazilsko pa nimam. 

You can't fix stupid.

clock-img

15.04.2009, 09:47

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Jaz se po britju in potem še ene dvakrat namažem z kremo za otroško ritko ali bepanthenom in nimam nobenih izpuščajev.

clock-img

22.04.2009, 08:58

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz tudi zbiram pogum za brazilsko user posted image . Pa sem si že kupila vosek lističe, ampak jih še nisem uporabila. Sem se ravno 1 dan prej pobrila, tako da ni šlo, zdaj pa nimam več poguma user posted image . Povejte mi tiste, ki se "voskate", ali uporabljate vosek tudi na obrazu? Ker me zanima, če to boli ravno toliko ali bolj.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

22.04.2009, 16:43

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: honey

Jaz tudi zbiram pogum za brazilsko user posted image .

enako user posted image . samo letos bom pa definitivno zbrala pogum. mogoče pa ni tako boleče, kot si predstavljam. ampak obvezno v salon, sama niti pod razno.

clock-img

22.04.2009, 17:12

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Kar zberi pogum se splača.user posted image

clock-img

23.04.2009, 20:23

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Meni je kozmetičarka odsvetovala mazanje z bepanthenom po brazilski, ker preveč maši pore. Priporoča mazilo byvacin.

clock-img

24.04.2009, 08:13

clock-img

honey

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Priporoča mazilo byvacin.

A ni to AB in se ga dobi samo na recept?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

24.04.2009, 08:31

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Bivacyn v Sloveniji sploh nima več veljavnega dovoljenja za promet, zato ga sploh ni mogoče več dobiti.

clock-img

24.04.2009, 08:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz se povsod brijem s peno in želetko......imam pa srečo ker ne dobim mozoljčkovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 09:40

clock-img

ery

pencil-img

1675

Prejšnji teden sem šla prvič na brazilsko...user posted image

Punce, pejte!! Ne boli toliko, sploh ne... imele boste mir en mesec, gladko kožo.. ma super je!!! Nikoli več z britvico!

clock-img

25.04.2009, 11:13

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz hodim že 4 leta vsak mesec h kozmetičarki in to je to.

clock-img

25.04.2009, 14:17

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Meni je kozmetičarka odsvetovala mazanje z bepanthenom po brazilski, ker preveč maši pore. Priporoča mazilo byvacin.

Tvoja kozmetičarka nima pojma.To je AB mazilo dobis ga na recept in nikakor ni namenjeno temu.Ni čudno, da so bakterije čedalje bolj rezistentne na AB, če ljudje delajo neumnosti in jih up. vsepovprek.

clock-img

25.04.2009, 18:12

clock-img

maxi133

pencil-img

152

A je mogoče katera z goriškega konca in predlaga kakšen salon, kjer delajo brazilsko? Mislim nekje kjer so spretni in nežni? user posted image ker tut jst zbiram pogum že skoraj eno leto user posted image

clock-img

25.04.2009, 21:11

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

predlagajte še kak salon v Mb, prosim user posted image .

clock-img

26.04.2009, 10:36

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Zadnjič sem naletela na ta prispevek. http://zadovoljna.si/clanek/razvajam_se/video-igralka-nina-ivanic-se-na-poletje-pripravlja-z-brazilsko-depilacijo.html 
Zanima me, če katera pozna to metodo z voskom perron rigot in kje to delajo? user posted image

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 26.4.2009 10:37:48 >

clock-img

26.04.2009, 11:29

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz vem , da delajo v Sensu in v Dermalu v Trzinu.Najbrž pa še kje in res je OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem