IZVIRNO SPOROČILO: Čupka
razumno napisano!
Ko imaš enkrat to pošlihtano v glavi, nimaš nobenih problemov več z varanjem (v spolnem smislu). Jaz sem potrebovala kar lepo število let, da sem prišla do tega. Pa niti ne morem reči, da sem pristašiča odprtih zvez (beri: po*ukaj, kogar želiš
, ampak niti pod razno pa ne delam nobene galame, kar se tiče kontaktov mojega Kamikaze z nasprotnim spolom (spolnih ali ne-spolnih). Nisem ljubosumna na prijateljice in definitivno ne bi razbila vsega (vključno z njim
) kar imam v stanovanju, če bi kresnil eno drugo. Kolikor mi je znano (iz izkušenj), se *urac ne obrabi
torej se zaradi enega *uka ne bo podrl svet - ne meni, ne komu drugemu. "Bog" nam je vsem oči naredil zato, da gledamo - in "organe", da jih uporabljamo
. Mati Narava je malo pomešala sistem
, ko nam je možgane in srce vključila po svoje, ampak hej - svet se vrti dalje. Tudi pri skupinskem seksu. Ko ti je jasno, da se v to spustiš izključno zaradi užitka in ko ti je jasno, da partner ni tvoja lastnina, se pač sprostiš in uživaš. Ja, OK, če se po enem *uku tip zatreska v drugo in spakira kufre - aleluja - naj gre! A brez tega se pa to ne bi moglo zgoditi (beri: če bi šel sam po*ukat eno drugo)? Če mu ni do tega, da bi bil z mano - ve, kje so vrata. Če pa ne ve, mu jih bom pa jaz pokazala.