cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: pice in podobno

clock-img

24.05.2009, 14:57

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

Jaz pojem vse kar se mi zalušta. Zato sem se verjetno tudi malce več zredila kot bi se lahko do zdaj. Pa McDonaldsa se sploh ne ogibam! Ko le lahko grem tja jest user posted image Hvala bogu da sem doma na vasi, da to ni zelo pogosto user posted image

clock-img

24.05.2009, 15:08

clock-img

gita10

pencil-img

1507

jaz sem bila dobesedno anoreksična pred zanositvijo imela sem nekaj čez 40 kg, rodit sem šla z 90 ( se pravi, da bi lahko rodilo še eno odraslo osebo )  potem veš, da sem pojedla za 30 let nazaj. Vendar je bilo in z mano in z otročičkom vse uredu, Iz bolnice sem šla z 60 kg ter imela do konca porodniške 52 kg  kar je  normalno za mojo velikost. Nikoli prej in nikoli pozneje nisem imela takšnega apetita  takrat pa sem ves čas nekaj mlela.In to vse po vrsti ničemur se nisem mogla opreti. Zanimivo je pa to, da sem res hodila redno na masaže za nosečnice in se mi na moji postavi ( strije in podobno ) sploh ne pozna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem