cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Epiduralna v MB

clock-img

09.04.2009, 11:31

clock-img

LanaH

pencil-img

16

Hvala. Se vidimo tam.

clock-img

10.04.2009, 07:23

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Jutro!

Kak je blo na predavanjih?
Jaz sem na koncu ostala kr doma, bom šla na naslednje predavanje, če me kaj ne prehitiuser posted image

clock-img

10.04.2009, 07:51

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Meni se je zdelo super.. lepo predstavljeno, in razloženo, tud zgodbe oz. posnetki porodnic so bili predstavljeni, postopek sam, prednosti in slabosti, možni zapleti, EA je razpoložljiva v UKC MB zaenkrat od 7-22 ure - brezplačno.

Po opravljenih predavanjih (ki so pogoj) pokličeš v UKC 02/321-15-68 ga. Vijoleta ali ga. Bernarda in se dogovoriš za individualni sestanek z anasteziologom (zaradi pregleda tvojega zdravstvenega stanja in bolezni - da vidijo če lahko dobiš EA) potem te dajo na seznam, in ko si tako daleč da prideš rodit poveš babici da si na seznamu za EA in obvestijo anastezista in pride tja.

Možnost lajšanja bolečin tudi z ultivo (bolj primerna ra drugorodke) in akupunkturo!

clock-img

10.04.2009, 08:23

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Hvala Elevitka, zelo si mi pomagala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem