Evo še mene...
Pri vsem tem branju sem vesela, da imam tako službo in tako dobrega (res dobrega) šefa in seveda sodelavce... ker če ne itak bi bila že zdavnaj drugje. Ampak mi je to pomembnejše npr. od dnarja...
Joj Mela, ne morem mimo tistega o milu. Obstajajo tudi eko oz. naravna mila tako, da...
Jaz sem včeraj pa skoraj znorela v Lj. Lilo je ko iz škafa... H&M v centru sem ugotovila, da nimajo otroško, v Muellerju nisem dobila plenic in povrhu plačala za parking 8€...
V glavnem katastrofa... in na koncu sem rabla eno uro za pridet iz centra v klinični, ker mi je seveda crknu GPS, ki sem ga toliko hvalila
Sem čisto kontra bluzla (ker sem mislila it najprej v BTC) in namesto, da bi gledala cesto kam vozim, sem se ukvarjala z Garminom.... nakar sem ugotovila, da je najboljše, da ga vržem čez okno in začem gledat, da pridem nazaj proti centru... od tam pa se že malo znajdem pridet do kliničnega (če ne drugo peš
) in za tisti del sem imela sprintan zemljevid
Ja, pač bjonda kura brez orientacije za volanom
Tako, da na koncu je BTC odpadel in nisem vidla ure pridet domov, ko sem se seveda za nazaj zakozdila v gužvi in rabla pol ure, da pridem ven iz Lj
ni čudno, da sem bila zvečer gotova...
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
lepi ja, dragi tako tako..ja
Meni poletni so dragi, ker ni dosti od čevlja. Za zimske pa so tako tako, ker je že en konkreten čevelj. Jaz pa čakam službene
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
debata o jacih...asso ima eko jajca, zrak ima kinder tavelika že doma...
O jaz imam tudi že en mesec doma Kinder srednje oz. Kinder ima sestra jaz imam Galak
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif)
Pri nas ne gre brez jajc. Pa itak mi Nastia non stop govori, da ji bom za veliko noč kupila jajce VELIKO! Da slučajno se ne zmotim in kupim majhno
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif)
Ko je vidla v trgovini, da že prodajajo je bila tako vesela in rekla: mama že prodajajo jajca...