cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: umru Nikola

clock-img

25.03.2009, 21:14

clock-img

pikica01

pencil-img

53

jaz sem ga tudi poznala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 21:20

clock-img

klepetkaa

pencil-img

334

iSkreno sožaljeuser posted image user posted image .user posted image user posted image  Si sploh ne predstavljam kaj preživljajo starši.......user posted image . Pa  je bila posredi bolezen ali je umrl nenadoma?

clock-img

25.03.2009, 21:22

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

iSkreno sožaljeuser posted image user posted image .user posted image user posted image  Si sploh ne predstavljam kaj preživljajo starši.......user posted image . Pa  je bila posredi bolezen ali je umrl nenadoma?

nažalost bolezenuser posted image

clock-img

25.03.2009, 22:10

clock-img

princeska29

pencil-img

287

user posted image iskreno sožalje user posted image me kar zmrazi ker imam tudi sama pupo staro14 mesecov!!oprosti da sem radovena a zanima me katera bolezen pa je bila tako kruta da vam ga je vzela!!!!????

clock-img

25.03.2009, 22:21

clock-img

RinkyDinkyDoo

pencil-img

91

Sožaljeuser posted image

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

clock-img

26.03.2009, 09:02

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 09:08

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Iskreno sožalje.user posted image

clock-img

26.03.2009, 12:35

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Iskreno sožalje. Tako žalostno...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

26.03.2009, 13:52

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Sožalje, nimam kaj dodati, ker je to res grozljivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

26.03.2009, 14:30

clock-img

madela

pencil-img

4734

user posted image user posted image

Iskreno sožalje staršem in vsem,ki ste ga poznali in imeli radi. Ne razumem in niti nočem razumeti zakaj morajo umirati tako mali otroci. user posted image

Upam,da nisem preveč vsiljiva,zanima me katera bolezen vam je malega angelčka tako kruta odvzela iz vaših naročij? user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 15:04

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Iskreno sožalje staršem in vsem,ki ste ga poznali in imeli radi. Ne razumem in niti nočem razumeti zakaj morajo umirati tako mali otroci. user posted image

Upam,da nisem preveč vsiljiva,zanima me katera bolezen vam je malega angelčka tako kruta odvzela iz vaših naročij? user posted image user posted image user posted image

bolezen srčeka je imel

clock-img

26.03.2009, 15:40

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2009, 18:57

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Moje sožalje. user posted image

clock-img

26.03.2009, 19:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: madela

bolezen srčeka je imel

Pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image ... pa kaj mu niso znali pomagat, saj danes pa ja vse naredijo... naš je bil že dvakrat operiran... kar zmrazi me.
user posted image Iskreno sožalje družini in tebi user posted image - veliko moči...

clock-img

26.03.2009, 20:09

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

beri zs

clock-img

26.03.2009, 20:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

sožaljeuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.03.2009, 20:55

clock-img

BA2008

pencil-img

81

IZVIRNO SPOROČILO: skate

Pa saj ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image ... pa kaj mu niso znali pomagat, saj danes pa ja vse naredijo... naš je bil že dvakrat operiran... kar zmrazi me.
user posted image Iskreno sožalje družini in tebi user posted image - veliko moči...

žal se še vedno ne da vse naret in vedno pomagat...user posted image user posted image user posted image
lahk vprašam zakaj je bil vaš operiran že dva krat?

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

clock-img

27.03.2009, 19:12

clock-img

S*

pencil-img

3006

user posted image
Sožalje družini in vsem, ki ste ga poznali.

clock-img

28.03.2009, 16:10

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Iskreno sožalje, naj spi v miru.user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2009, 16:14

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

moje iskreno sožalje user posted image  user posted image

user posted image

clock-img

28.03.2009, 17:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moje sožalje...pomagajte mamici in atiju v teh težkih časih. 

clock-img

30.03.2009, 20:00

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image user posted image user posted image

grozno...kar zmrazi me. Velikokrat se zavem, kako srečo imam, da je mali zdrav, pa da smo vsi zdravi...že ko je imel virozo pa vročino sem bila tako nebogljena, kako šele mora biti, ko so posredi take stvari...potem se pa obremenjujemo z vsakdanjimi problemčki, ki niso nič v primerjavi s tem...

sožalje vsem, ki ste ga imeli radi...

počivaj v miru Nikola in pazi na svojo mamico in atija user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

06.04.2009, 09:59

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Nikolaj,počivaj v miruuser posted image ...naj ti bo tam zgoraj med drugimi angelčki lepo...

skate-včasih se kaksnih hudih srčnih obolenj na zalost ne da odpravit in lahko samo čakaš ali bodo vseeno poskusili in se bodo operacije vrstile ena za drugo ali pa se bo otrok resil trpljenja brez op...sama sem bila v tem in vem kaj pomeni izguba tako majhnega otročka...

clock-img

06.04.2009, 20:36

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Ojoj, solze mi tečejo in stiska me v prsih. Tako sem žalostna, ko preberem takšno sporočilouser posted image user posted image user posted image .

Mali NIKOLA spančkaj v miru in upam, da ti je tam zgoraj lepouser posted image . Mamici, atiju in vsem bližnjim pa želim iskreno sožalje. Sploh ne najdem besed............... izgubiti otroka se mi zdi tako zelo krutouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.4.2009 20:38:28 >

clock-img

07.04.2009, 16:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BA2008

IZVIRNO SPOROČILO: skate

žal se še vedno ne da vse naret in vedno pomagat...user posted image user posted image user posted image
lahk vprašam zakaj je bil vaš operiran že dva krat?

Ima veliko napako, ki je nikoli popolnoma ne bodo pozdravili in nas po dveh operacijah čakata še najmanj dve... in še predobro poznam dneve negotovosti, čakanja pred operacijsko, trepetanja na intenzivi...
Luša - Pri nas se je zaenkrat vse končalo srečno, ampak je bil pa naš mali že 3krat ''odpisan'' s strani zdravnikov, pa se ne da - hvalabogu.
In sožalje tudi vam, če ste izgubili otročka.

Naj počivajo mali  user posted image  v miru.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem