Naina, jaz sem se odločila za bioresonanco, ker je Jaka imel še druge težave, ne samo s kožo. Ker ni prenesel mleka, nekatere zelenjave je imel težave tudi s kakanjem. Vedno je jokal preden je kakal in to se meni ni zdelo normalno. Zdravnica je rekla, ja češ malce ga šraufa. Ko mu je koža poknila pod koleni, sem vedela, da je to resnično reakcija na alergeno hrano. Zato smo se odločili za bioresonanco in tudi hodili na kar nekaj terapij. Zdaj je boljše, samo lahko ti rečem, da atopičnega dermatitisa nismo odpravili. Pa sej na srečo ne gre za tako hude izpuščaje, ker Jaka očitno tudi ne srbijo.
V Rogaško sem pa šla, ker sem iz CElja in mi je bilo še najbližje, pa tudi kar pohvale sem brala, da so dobri. Če vpišeš na net bioresonanca Rogaška Slatina, boš našla telefonsko. Sicer pa mi pošlji ZS in ti jo pošljem.
Sicer pa jaz Jaka ne kopam z nobeno kozmetiko. Samo lase mu umijem s šamponom od Mustele in to je to. Samo vodo uporabljam in nič drugega. Pri 1 mesecu sem enkrat v vodo dala od Nivele kopel in je bil cel pikast. Tako, da zdaj res čisto nič ne uporabljam. Čeprav mu kdaj pa kdaj nogice z milom umijem. To je vse.
Dobro pa, da si povedala, da ga z kremo od Mustele ne smem ves čas mazat. Zdaj ga mažem ene 3 dni, pa se mi zdi, da je malce boljše, da nima več tako hrapavih flekcev po nogicah in tudi na ličku ni več tako hude rdečine.
Lemavrica, nam bepanthen tudi slučajno ni pomagal pri teh flekcih, tako, da če vam pomaga, potem sploh super.
Centralna pa tudi sigurno izsušuje zrak. Mi s tem nimamo problemov, ker živimo v stanovanju v bloku, ki pa je kar precej vlažno.
No zgleda, da lahko samo upamo, da bo s tem AD enkrat boljše. ALi pa se bomo mi in naši otroci navadli s tem živeti.
Vsem mamicam pa želim danes čim lepši materinski dan.