cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

O deklici, ki se najsvetlejša zvezdica

clock-img

03.05.2005, 21:20

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Hvala, ker si svojo življensko zgodbo delila z nami.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

03.05.2005, 21:23

clock-img

lena-3

pencil-img

85

Rože za nasvetlješo zvezdico na nebu in za njeno mami....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

03.05.2005, 21:29

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Joj Petra, si mi pognala velike solze v oči:((.

Tebi Petra, tvoji družinici in seveda mali Brini, najsvetlejši zvezdici pa iz srca želim vse najlepše za naprej, pogumni ste. Lepo, da jo nosite tako iskreno v vaši srčkih.

Radi se imejte,

pa-pa Mina1

clock-img

03.05.2005, 21:49

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Sočustujem s teboj in ti čestitam za pogum! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

03.05.2005, 22:42

clock-img

petra*

pencil-img

68

Drage forumke,
berem, berem in še kar berem .... in toplo mi je pri srcu.
Koliko toplih,nežnih, pozornih besed ste namenile meni in moji družini.

Ja, res je,da ni tolažbe.Res je tudi,da mora vsak poiskati svojo pot žalovanja in se sam postaviti na noge.Pa vendar je zelo lep občutek, ko začutiš,da na poti nisi sam.
In takrat... takrat dobiš še večjo moč in pogum za še večje podvige....

Hvala vam za čas, ki ste si ga vzele in prebrale mojo zgodbo.

Vsem pa želim veliko,veliko mavric saj po sledi mavrice vodi pot iz najbolj goste megle.

LP,
Petra

clock-img

03.05.2005, 22:49

clock-img

Anonimen

Draga Petra! Občudujem tvoj pogum. Ne vem, če bi sama tega bila zmožna. Imam pa še eno vprašanje: A si mogoče pred nekaj meseci ti bila v polnočnem klubu? Sem gledala polnočni klub, bila sem v 8. mesecu nosečnosti in še 5 dni po njem jokala kot dež.

clock-img

03.05.2005, 23:34

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Samo jokam. Verjetno je to izkušnja ki te je naredila močnejšo, je pa res da si nihče ne želi kaj takega.Naj angelček lepo počiva.

clock-img

04.05.2005, 13:04

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

jokam.....

clock-img

04.05.2005, 18:43

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

jokam...:((

clock-img

04.05.2005, 19:01

clock-img

Anonimen

:((:((:((:((:((:((Hvala ti, da si svojo zgodbo delila z nami. A sem se pripravljala in opogumljala dva dni, da sem jo prebrala do konca. Vsakič so me tako zalile solze, da sem jokala naglas, ko sem se postavila na tvoje mesto. Danes sem prebrala do konca in zraven jočem. Ne morem si pomagati.

Vedi, da je tam gori en prav poseben :angel: samo zate in za tvojo družino. Čuva vas in ve, da ste jo imeli neizmerno radi.

Drži se in ostani z nami.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.05.2005, 21:35

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Vedno me stisne pri srcu, ko preberem kaj tako žalostnega. Sem brez besed, v meni pa divjajo čustva in po licih tečejo solze. Hvala za pogum in moč da si to delila z nami.
Občudujem te, da si uspela vzdržati in premagati bolečino. Veliko sreče tvoji družini in obema sončkoma, ki ti sijeta v življenju.

pozdravček :rozica:

clock-img

08.05.2005, 22:45

clock-img

petra*

pencil-img

68

Punce, hvala :rozica:

Včeraj je bil spet en tak lep dan.
Bila sem na pokopališču pri Brini, posadila pet belih rožic in ji prinesla novo igračko.
Postala sem ob grobu in sanjala ...
Lepo je bilo.

Dolžna sem še en odgovor,
ja v polnočnem klubu sem bila jaz,

Vsem še enkrat najlepša hvala,ker imate v mislih našo zvezdico :angel:
Petra*

clock-img

09.05.2005, 12:04

clock-img

serafina

pencil-img

5

tako zelo mi je hudo, tko hudo da ne vem kaj naj napišem. Življenje je kruto, a vseeno vaš angelček opazuje vašo družino in je vesela da je del nje. Bodite še naprej tako lepa družina.

Želim vam res ogromno sreče, zdravja in veselja.

clock-img

09.05.2005, 20:07

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Draga Petra,
presunjena od zgodbe sem jokala in se obenem veselila tvoje močne volje in pozitivne energije s katero premaguješ hude trenutke.

Srečno, Petra:rozica:

clock-img

03.07.2005, 17:32

clock-img

Anonimen

Petra, ti si tudi tista, ki je ustanovila forum www.solzice.com, kajne?

Pohvale vredno, da si združila več mamic s takimi žalostnimi izkušnjami skupaj, da se lahko potolažijo med seboj.

Kako pa ti, se držiš?

Ena :rozica: samo zate. In ena :rozica: posebej za :angel: Brino.

Veliko mislim nate.:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem