cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: pasji hotel

clock-img

16.03.2009, 20:24

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Samo zakaj gre pa pes samo dvakrat dnevno ven? Moja je navajena trikrat, vcasih rabi se kaj vec. Ampak ok, jaz moje itak ne bi nikjer pustila, razen pri starsih in/ali sestri.

clock-img

03.08.2020, 15:18

clock-img

mpritr1

pencil-img

170

kje v slo je pasji hotel, tak mal boljši- pomeni da so boksi dokaj veliki (ne male kletke), po možnosti znotraj oz na toplem, da imajo psi možnost 2x na dan prostpo tekati v kakem večjem ograjenem prostoru zunaj, še bolje, da jih sprehajajo, da skrbijo za njih kot za svoje

Tukaj lahko preverite seznam pasjih hotelov, pogosta vprašanja in analiza cen v Sloveniji za varstvo psov: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/storitve-za-pse/pasji-hotel-in-pasji-vrtec-cenik-povprecne-cene-in-preverjeni-pasji-hoteli/

clock-img

03.07.2024, 08:50

clock-img

Jutta2024

pencil-img

1

Jaz upam, da najdete čimboljši hotel!

< Sporočilo je popravil Jutta2024 -- 3.7.2024 8:59:35 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem