za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
kje v slo je pasji hotel, tak mal boljši- pomeni da so boksi dokaj veliki (ne male kletke), po možnosti znotraj oz na toplem, da imajo psi možnost 2x na dan prostpo tekati v kakem večjem ograjenem prostoru zunaj, še bolje, da jih sprehajajo, da skrbijo za njih kot za svoje
04.03.2009, 13:59
Pika Zoja
765
K meni ga pripelji Bo kot car Če prenaša velike srebrne mrcine, ki mislijo, da je point pasjega življenja to, da se igrajo.
04.03.2009, 14:46
Zanica
537
Eh... takega hotela.... Če bi imela možnost, bi ga jaz odprla, ker obožujem pse, in bi ziher skrbela tudi za tuje kot za svoje!
Samo mastno plačaš... imaš hotel Goldi-poglej na spletu, baje da so dobri, vsaj tako pišejo o sebi, o ceni pa raje ne....
Mi smo enkrat pustili naše kužike v en "hotel" ki je imel zunanje bokse... ko smo po tednu dni prišli po njiju, sta bili tako bogi, da nisem mogla verjet... Plačali smo pa 40000 SIT za 7 dni.
Po tem smo vedno organizirali tako, da ko nekam gremo, pride brat od moža pazit psičke...
04.03.2009, 15:09
Hope2
7572
Vem, da so cene zasoljene, pa dam raje več, kot pa da trpi revček. Ponavadi damo kužka k mojim staršem in tudi zdaj smo imeli v planu, pa je neki bolj nujnega prišlo vmes, pa moramo drugo pot najti . Grem pogledat tega na net
če kdo ve še za kakega ali kako privat varianto naj kar pove, lahko tudi na ZS
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.3.2009 15:38:33 >
04.03.2009, 15:38
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
Če mara mačke ga jaz vzamem
Mara, samo ponavadi ga one ne
Moje mačke vse marajo
04.03.2009, 17:38
Arwenko
5206
Jaz nebi v goldi...Miša pa je baje zelo vredu.
04.03.2009, 18:00
Hope2
7572
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Jaz nebi v goldi...Miša pa je baje zelo vredu.
kje pa je ta miša, pa ima notranje bokse in kak prostor za igro oz sprehod. A poznaš mogoče unga, ko sem jaz našla KANINA
04.03.2009, 22:47
Arwenko
5206
Miša je nekje v bližini Laškega, tistega ki si ga pa ti našla pa ne poznam.
05.03.2009, 07:51
Pika Zoja
765
Hope, moja mrcina je srebrno sive barve . No, ok, sive, jaz pravim srebrne.
No, zdaj pa resno. Goldi -> Slišala že enih par ful dobrih kritik in nekaj res slabih Miša je menda OK. Kanin - nikoli slišala
Dejansko pa je najboljša opcija za tvojega psa (mislim, da imaš višavca), da ga daš za čas počitnic kakšnemu znancu ali prijatelju, pa njemu nekaj plačaš, ker tole s hoteli, se boš v Sloveniji kar naiskala, da boš našla takšnega, ki ti bi ugajal v vsem. Pa še malo bolj si pomirjen, pustit psa znanemu človeku, ki veš, da bo OK skrbel zanj, no, meni to ful veliko pomeni.
05.03.2009, 11:58
Hope2
7572
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja
Dejansko pa je najboljša opcija za tvojega psa (mislim, da imaš višavca), da ga daš za čas počitnic kakšnemu znancu ali prijatelju, pa njemu nekaj plačaš, ker tole s hoteli, se boš v Sloveniji kar naiskala, da boš našla takšnega, ki ti bi ugajal v vsem. Pa še malo bolj si pomirjen, pustit psa znanemu človeku, ki veš, da bo OK skrbel zanj, no, meni to ful veliko pomeni.
Smo že vse možnosti razmislili, pa ne gre v to smer , ali so prestari, ali jim ne zaupam, ali so strogo proti psu v hiši, ali enostavno ne morejo.
Bomo šli pogledat v kanin in če ta ne bo ok, pol gremo še mišo pogledat. Še dobro, da smo se lotili tega projekta 1 mesec prej, uf. Je pa naš že bil v super pasjih hotelih ( ne v sloveniji) in se je fajn znašel, je užival. Sam tam imajo še bazenčke za kopanje, velik boks, kjer je en del pod klimo, drugi pa v senčki, ogromen prostor za tekanje in norenje, svojga kuharja in frizerja .
Smo že vse možnosti razmislili, pa ne gre v to smer , ali so prestari, ali jim ne zaupam, ali so strogo proti psu v hiši, ali enostavno ne morejo.
Bomo šli pogledat v kanin in če ta ne bo ok, pol gremo še mišo pogledat. Še dobro, da smo se lotili tega projekta 1 mesec prej, uf. Je pa naš že bil v super pasjih hotelih ( ne v sloveniji) in se je fajn znašel, je užival. Sam tam imajo še bazenčke za kopanje, velik boks, kjer je en del pod klimo, drugi pa v senčki, ogromen prostor za tekanje in norenje, svojga kuharja in frizerja .
Super . Sam res, na Madžarskem po hotelih ti psa po rokah nosijo, sploh ne veš, kateri je bolj prijazen, pri nas pa toliko, da se jih s palco ne otepajo. Jaz upam, da najdete čimboljši hotel!
05.03.2009, 13:34
Hope2
7572
kje na madžsarskem, a kje ob meji
05.03.2009, 13:38
brina_3
743
V hotelu miša ima polovico boksa notranjega,polovico zunanjega.Psa peljejo na sprehod 2x dnevno,vmes je lahko v ograjenem prostoru,se lahkorazgiba. Če se ponoči joka(laja) ga vzamejo tudi h sebi v hišo. Sama sem dobila občutek, da za vsakega posebaj poskrbijo kot bi bil njihov
05.03.2009, 13:42
Pika Zoja
765
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
kje na madžsarskem, a kje ob meji
Ma, kjerkoli smo bli (sploh v Budimpešti je bil naš kot en kralj). Samo se ne razumeva, ker jaz govorim o človeških hotelih, ti pa o pasjih. Sicer pa - ideja ni slaba, če nimaš daleč do Madžarske. Povprašaj na mojpes.net, one bi ti skorajda znale povedat kaj o tem.
05.03.2009, 13:50
Pika Zoja
765
Drugače pa - a ni bil nekaj časa tudi v Horjulu pasji hotel? Pri Poloni. Jaz bi njej kamot zaupala psa.
V hotelu miša ima polovico boksa notranjega,polovico zunanjega.Psa peljejo na sprehod 2x dnevno,vmes je lahko v ograjenem prostoru,se lahkorazgiba. Če se ponoči joka(laja) ga vzamejo tudi h sebi v hišo. Sama sem dobila občutek, da za vsakega posebaj poskrbijo kot bi bil njihov