cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: tašča je udarila mojo punčko

clock-img

26.02.2009, 17:59

clock-img

veveričica

pencil-img

343

EVO ME ja moja punčka je stara 6 mesecev in tašči sem povedala svoje .asem bla jezna ko user posted image .in potem je začela ona men da pol pa  nj kar deva roke u usta in nevem kaj še vse .lol  no pol sm pa še mojmu povedala in jo je on  ful napadu.in stara zdj  joka .samo zato ker jo je pač njen sinček  oštev

clock-img

26.02.2009, 18:01

clock-img

Anonimen

Kr nej joka.Veš kolk maš srečo,da se je tvoj postavu za familijouser posted image

Tamalo pa očitno zobki matrajo da gloda rokicouser posted image

clock-img

26.02.2009, 18:02

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

A zdaj pa joka, boga reva. Kar ven naj gre jokat, kaj vam bo zdaj še slabo vest budila. Jaz bi jo že prej ven vrgla, če bi mi 6-mesečnega otroka udarila.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

26.02.2009, 18:16

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

bravo da jo je tvoj mož naku***user posted image user posted image user posted image user posted image

jest svojga nečaka nisem in ga tudi nebom nikoli udarla.

ja pa pismo kako si je dovolila stara krava dojenčka udartuser posted image to je za v umobolnco, jaz če bi kaj po nesreči naredila dojenčku, si nebi nikol odpustila. Ta gre ba udart ubogo malo štrucouser posted image  

clock-img

26.02.2009, 18:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Saj je vseeno, če joka. Boljše da danes joka, kot da se to ponavlja. Pa ta ni čist gladka, sori, ampak res.

clock-img

26.02.2009, 18:27

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja pri taki starosti otroci večinoma rokice tiščijo v usta ravno zarad tega, ker jih zobki matrajo - pol bi bli pa zato še tepeni zraven? user posted image user posted image user posted image  Kriza res no. Boga punčka. Čisto prav, da sta jo z možem nakurila user posted image in kar naj joka, bo drugič 100 x premislila, preden ji bo spet kaj takega na pamet prišlo.

clock-img

26.02.2009, 18:32

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

in kar naj joka, bo drugič 100 x premislila, preden ji bo spet kaj takega na pamet prišlo.

ja loh upa, da je to res. Lahk se pa to ponavlja, upam da se nebo.

clock-img

26.02.2009, 18:34

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

Ja pri taki starosti otroci večinoma rokice tiščijo v usta ravno zarad tega, ker jih zobki matrajo - pol bi bli pa zato še tepeni zraven? [image].

ja sj raje ji bi kakšno kremico proti bolečini kupila, ne pa da se z nje norca dela in jo tepeuser posted image

clock-img

26.02.2009, 18:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naj kar joka pa naj se mal zamisli baba neumna, kako je lahko 6 mescev starga otroka po roki udarla mislim, no vsaj mož je na tvoji strani. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.02.2009, 18:37

clock-img

dejzi

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

Glejte saj ni važno koliko je stara in kaj je naredila, otrok se ne tepe! Jaz pop... da kdo udari mojega otroka, pa je lahko tašča, mama, raznorazne tetke al pa sam papež. Tega pa ne toleriram, ni šans.

Se strinjam.

Tud jaz se strinjam.

Moja hiša, moja pravila, predvsem pa moj otrok!

Če ti kaj ne paše....idi...ti pokažem vrata. Tašča gor al dol.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

26.02.2009, 18:39

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

Glejte saj ni važno koliko je stara in kaj je naredila, otrok se ne tepe! Jaz pop... da kdo udari mojega otroka, pa je lahko tašča, mama, raznorazne tetke al pa sam papež. Tega pa ne toleriram, ni šans.

Se strinjam.

Tud jaz se strinjam.

Moja hiša, moja pravila, predvsem pa moj otrok!

Če ti kaj ne paše....idi...ti pokažem vrata. Tašča gor al dol.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 18:43

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Se strinjam.

Isto jaz!!!

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

26.02.2009, 18:43

clock-img

Anonimen

Da naredi to moji tamali,ima 9m,jo po moje nazaj usekam,cist avtomatsko.user posted image

clock-img

26.02.2009, 18:49

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Veveričica, čisto prav , da si ji povedala , da to ni prav. In fajn , da se je tvoj mož postavil za tebe. Te pa lepo prosim , če začneš malo slovnico uporabljat v postih , ker so težko čitljivi.Pa ne vzet to kot napad, prosim.

clock-img

26.02.2009, 18:59

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Se strinjam.

Moja hiša, moj otrok, moja pravila!

Če ti kaj ne paše, pridi k meni....ti pokažem, kje so vrata.
Pa me niti najmanj ne briga kdo si.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

26.02.2009, 19:37

clock-img

Anonimen

pa še to, če slučajno tvoja tašča še ni slišala za razvojne faze po Freudu, ji toplo priporočam kakšno literaturo na to temo. To da dojenček spoznava svet preko ust in da daje v usta vse kar vidi je samo pozitivno, pripomore k otrokovemu razvoju in tega se ne zavira.
Ma res je usekana do amena nouser posted image

clock-img

26.02.2009, 19:39

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Prav, neprav, na levo al pa na desno. Če nekdo naredi tvojemu otroku nekaj kar tebi ne paše, se to pove takoj, ne pa da se gre jokat v sobo.

clock-img

26.02.2009, 19:54

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Ni ga človeka na tem svetu, pa naj bo to moja mama, tašča, ali KDORKOLI, ki bi imel PRAVICO UDARITI MOJEGA OTROKA!!!!!!!!POD NOBENIM POGOJEM IN V NOBENI OKOLIŠČINI.

Kar naj joka in naj zganja svojo vzgojo na kom drugem. Ona je samo babica in nič drugega. Kot mama pa je že opravila svoje!!!

Joj, kako me je razkuril tvoj postuser posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 20:14

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

MI grejo kar kocine pokonci in mravljinci po telesu. Prosim lepo, enega dojenčka pri šestih mesecih učit neka pravilauser posted image , pa če si gloda obe rokici naenkrat - pa kaj. Saj so njene. Še marsikaj drugega si bo dala v usta, pa bo zaradi tega prav tako zrasla v veliko punco. Da pa še udari otrokauser posted image - če je to naredila zdaj prvič in v tvoji prisotnosti tega sigurno ni naredila zadnjič! Le pazi, upam da je ne bo babica čuvala ko boš šla v službo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

26.02.2009, 20:38

clock-img

maca m

pencil-img

465

Kaj pa, ko jo bo videla, da si nogice v ustka rine? Jo bo pa kar po nagi riti nabila?user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

26.02.2009, 21:42

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

EVO ME ja moja punčka je stara 6 mesecev in tašči sem povedala svoje .asem bla jezna ko user posted image .in potem je začela ona men da pol pa  nj kar deva roke u usta in nevem kaj še vse .lol  no pol sm pa še mojmu povedala in jo je on  ful napadu.in stara zdj  joka .samo zato ker jo je pač njen sinček  oštev

Pravilno!user posted image  Imaš še srečo, da živi v Bosni...še dobro, da ni kje bliže...
Mora pa res imet rada svojo vnukinjo, da pride le na obisk in jo že pri 6 mesecih tepe. Joooj zmaj babji...
In bravo tudi za tvojega možauser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

26.02.2009, 21:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja pri taki starosti otroci večinoma rokice tiščijo v usta ravno zarad tega, ker jih zobki matrajo - pol bi bli pa zato še tepeni zraven? user posted image user posted image user posted image  Kriza res no. Boga punčka. Čisto prav, da sta jo z možem nakurila user posted image in kar naj joka, bo drugič 100 x premislila, preden ji bo spet kaj takega na pamet prišlo.

se popolnoma strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

27.02.2009, 07:23

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Kolk smo vse alergične na taščeuser posted image

vse pa ne user posted image

clock-img

27.02.2009, 07:31

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja
MI grejo kar kocine pokonci in mravljinci po telesu. Prosim lepo, enega dojenčka pri šestih mesecih učit neka pravilauser posted image , pa če si gloda obe rokici naenkrat - pa kaj. Saj so njene. Še marsikaj drugega si bo dala v usta, pa bo zaradi tega prav tako zrasla v veliko punco. Da pa še udari otrokauser posted image - če je to naredila zdaj prvič in v tvoji prisotnosti tega sigurno ni naredila zadnjič!

se podpišem

clock-img

27.02.2009, 10:05

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

No samo, da ste rešili.
Moj oče je udaril ta srednjo, ker je trgala liste trte (nič vitalnega, moj mož je iz vinogradniške družine in se na to spozna) jih je slišal in se ni ponovilo z njegove strani.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem