cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Erotična masaža za pare

clock-img

07.03.2014, 19:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

meni je v nemčini boljše user posted image user posted image user posted image

Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico......user posted image

clock-img

07.03.2014, 19:59

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

ne slovensko ne nemško ampak živalsko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

07.03.2014, 20:27

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Ker tvoj ne ve nemško tako kot Izabelina slovensko in ti ni treba paziti na slovnico......user posted image

moj obvlada nemško bolje kot slovensko user posted image user posted image sem se morala kar fino potruditi, da je nehal slovenske samostalnike pisati z veliko....tk, da ja...moram paziti še na velke začetnice user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 7.3.2014 20:29:05 >

clock-img

08.03.2014, 09:39

clock-img

liliana

pencil-img

10282

moj obvlada nemško bolje kot slovensko user posted image user posted image sem se morala kar fino potruditi, da je nehal slovenske samostalnike pisati z veliko....tk, da ja...moram paziti še na velke začetnice user posted image user posted image user posted image

Matr maš zaj.eb.an seks......user posted image

clock-img

08.03.2014, 20:02

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Matr maš zaj.eb.an seks......user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

28.09.2014, 09:36

clock-img

nudist

pencil-img

12

ojla nikica 1711 kaj pa tvoj reče da ti en drug štora po tamali ????user posted image

clock-img

02.10.2014, 08:19

clock-img

emalina

pencil-img

95

Ti si pa zavrt nudist in ne verjamem, da si sploh nudist :) Moj me zdaj lepo pripelje na masaži in počaka.

clock-img

06.10.2014, 13:17

clock-img

nudist

pencil-img

12

emalina nič nisem zavrt saj sem tudi sam bil večkrat pri kaki erotični maserki zdaj mam ženo pa nehodim več na takšne stvari sem pač vprašal men glih nebi pasalo da bi moja šla k drugemu

clock-img

16.10.2014, 08:18

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

nudist mislim, da je to stvar vsakega posameznega para. če emalini in njenemu možu to odgovarja je to povsem ok in naravno. da pa se tebi zdi to noro, čudno pa ni to njun problem ampak tvoj.

live and let live

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem