IZVIRNO SPOROČILO: ****
In lej bumerang ze veckrat si v podobnih debatah dokazala da o Islamu nimas kaj dost podlage in imas neko zakoreninjeno mrznjo do nas muslimanov...
da ne grem zdaj iskat kaj vse si samo meni napisala...
Vsekakor imas vso pravico sodelovati na forumu samo ne mi zamerit meni se ne da ponavljat vedno ene in iste stvari...saj nisi otrok no!
Glej ****, enako lahko napišem tudi jaz. Tudi meni se ne da ponavljat ene in iste stvari sploh pa ne nekomu, ki mi na vprašanje odgovori z "Ker bog tako hoče".
In nisem tukaj, da bi o Islamu debatirala s tabo ampak da Giti povem, da se načeloma strinjam z njo. Najina debata se je odvijala nekje drugje in je bila dokaj splošna in načelna.
Nisem nikoli trdila, da o Islamu (ali kateri drugi veri) vem vse, vem pa dovolj, da lahko napišem, da vsaka vera zamegli razum. Sovražim ne nikogar, niti muslimanov, spoštujem jih toliko kot spoštujem druge ljudi, ne zato, ker so muslimani, rdeči, zeleni ali kodrlajsasti, ampak zato, ker so ljudje. Dokler to so!
V pogovoru s tabo, vsaj za moje pojme, nisem bila nikoli nesramna (če si me tako dojela se opravičujem), sem ti pa res postavljala vprašanja s katerimi sem želela dobiti odgovore. Če smatraš razmišljanje kot nesramnost, pa bog pomagaj. Sem navajena uporabljati možgane. Mi jih je bog dal za razmišljanje ne za podrejanje moškim.