cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kuhinja

clock-img

20.02.2009, 09:23

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mala zirafa, a tole kuhinjo si videla?

http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/kuhinja.htm

user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

21.02.2009, 09:30

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ja mišni sem jo videla in jo bomo v prihodnosti verjetno kupili.Dokaj ugodna cena.
Hvala vseeno.

clock-img

13.05.2012, 15:24

clock-img

neika

pencil-img

270

postavila bom eno "butasto" vprašanje - že od nekdaj si želim kampirat, in v letošnji sezoni bomo začeli, me pa zanima, ali je vsa ta roba, od kuhinje, do miz, ležalnikov, v kampih kar na prostem, in ni straha pred odtujitvijo?

vem, da je kampiranje način življenja in en kampist od drugega verjetno ne bi jemal, mi pa vseeno to dela rahle skrbi. Meni ta svoboda pomeni veliko, ne želim si pa vsega tlačiti v šotor, ko bi se šlo na plažo.

clock-img

13.05.2012, 19:58

clock-img

Anonimen

Pri nas vse ostane na prostem ... mi na misel ne pride, da bi omarico s štedilnikom, mizo, stole vlačila v šotor ... sicer je res, da imamo ponavadi šotor poleg plaže, ampak tudi ko gremo zvečer v mesto, pustimo te večje kose zunaj ... pospravimo samo drobnarijo. Pač v kampu moraš zaupat, da ti sosedi ne bodo pobrali blazin itd. Če pa tega ne zmoreš, pa kamp ni zate, ker boš cel dopust živčna.

clock-img

13.05.2012, 22:17

clock-img

livia

pencil-img

2395

Večina kampov (za Hrvaško ne vem) ima omejen dostop v kamp. Dobiš zapestnico za čas bivanja in v kamp ostali, razen gostov ne smejo.
Lani so moji starši prišli k nam za eno popoldne na obisk, pa so jih jedva spustili not kamp brez zapestnic.
Med sabo si pa ne krademo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem