cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Srečanje dvojčkov

clock-img

05.05.2009, 10:02

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Mi naslednji vikend ne moremo, ker naša dva razgrajača praznujeta 1. rojstni dan. Morda se pa dobimo kar na žuru nedonošenčkov v Mostecu, ki bo konec meseca. Tudi takrat bo sicer gneča, pa vendar ... Kaj menite?

200% MAMI

clock-img

05.05.2009, 12:15

clock-img

soni

pencil-img

403

Tudi nam to soboto ne bo uspelo, žal.

clock-img

05.05.2009, 12:16

clock-img

soni

pencil-img

403

Tudi nam žal to soboto ne bo uspelo.

clock-img

06.05.2009, 14:00

clock-img

nivi

pencil-img

13

Škoda - pa že pride kaj vmes, da se vse podereuser posted image . Zdaj res ne vem več, kako in kaj. Če je takrat, ko je pohod res velika gneča (jaz ne vem kako je, ker še nikoli nisem bila tam),  potem nima smisla, da se še mi gužvamo,  ker ne bomo imeli nič od tega. Če pa mislite-tiste, ki Mostec bolje poznate-, da bi se vseeno dalo dobit, se pa dobimo. Torej - tiste, ki poznate situacijo recite zadnjo besedo - mi se bomo pa že prilagodili - na žalost je tako, da vsi zagotovo ne bomo mogli priti, ker ima vsak lahko kakšno obveznost. Kolikor nas bo, nas pač bo in upam, da čimveč.

Torej ta ali drug vikend?

clock-img

06.05.2009, 14:18

clock-img

4pikice

pencil-img

369

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Torej se vidimo naslednjo soboto,16.5.2009 ob 14h v Mostecu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

2+1=4pikice

clock-img

06.05.2009, 19:24

clock-img

pikceva

pencil-img

362

ok

clock-img

07.05.2009, 06:56

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ok

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

07.05.2009, 17:10

clock-img

ANIME

pencil-img

888

pridemo!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

12.05.2009, 21:37

clock-img

nivi

pencil-img

13

Na žalost se vam mi ne bomo mogli pridružiti. Se vidimo pa 30. maja. Imejte se lepo!

clock-img

15.05.2009, 18:20

clock-img

4pikice

pencil-img

369

user posted image user posted image user posted image user posted image

30. maj naj bo!

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa ostali mislite? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

2+1=4pikice

clock-img

16.05.2009, 09:57

clock-img

gt

pencil-img

173

Sobota 30.maj je srečanje nedonošenčkov v Mostecu

clock-img

16.05.2009, 15:21

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Verjamem, da je med dvojčki precej tistih, ki so tudi nedonošenčki in se vam zdi smiselno združiti srečanje nedonošenčkov in dvojčkov. Našidve nista nedonošenki in jaz se ne bi fajn počutila, da se jim kar priklopimo. Vprašanje, če bi se nedonošenčki (=organizator srečanja) s tem strinjal.

Poleg tega smo 30. maja že zasedeni. Naš vrtec prireja Ciciolimpiado. Naš tavelik tekmuje.

< Sporočilo je popravil NAVT -- 16.5.2009 15:22:21 >

clock-img

16.05.2009, 19:36

clock-img

gt

pencil-img

173

A smo bili samo mi danes tam? :)

clock-img

16.05.2009, 23:41

clock-img

nivi

pencil-img

13

Ojla punceuser posted image !

Kako ste se kaj imele? Koliko se vas je zbralo? Po besedah gt-ja ne velikouser posted image . Škoda. Vreme je bilo super - vsaj pri nas.
4pikice - ne razumem zakaj si  mislila prestaviti srečanje na 30. maj - takrat je srečanje nedonošenčkov in kot je rekla NAVT niso vsi dvojčki nedonošenčki. Mi bomo šli tja, ker na žalost danes na to srečanje pač nismo mogli priti in nekatere med vami bi tam pa le srečala.

Kakorkoli že - upam da ste preživele lep dan

clock-img

18.05.2009, 13:45

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mi nismo prišli, ker kot sem razumela, je bila zadeva zopet prestavljena, poleg tega, pa sem bila sama s fantoma, je moj delal, pa se mi z glavobolom, trebuhom in dvema živcema ni dalo sami it. Če bi pa vedela, da je, bi pa kasneje prišli vsi 4. 

clock-img

18.05.2009, 20:46

clock-img

ANIME

pencil-img

888

jaz sem tudi razumela, da je prestavljeno na 30.05.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

clock-img

21.05.2009, 08:30

clock-img

pikceva

pencil-img

362

Me too. Tako, da z Gorice lih ne reskiram prist. :)

Upam, da nam bo pa 30. uspelo. Neki je varianta da bi morala službeno na pot, a izgleda, da bo splavalo po vodi. Tako, da mogoče pa pridemo.
BTW-- jaz sem založila tisto položnico od 10 eur, pa me zanima kak je njihov TRR. Pa še to; a vi plačate samo 10 eur, al za vsakega otroka posebej?

clock-img

21.05.2009, 09:47

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Plačam samo 10€, oz. sem dala 15€, za TRR pogledam doma. 

clock-img

31.05.2009, 15:11

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Na prvi strani RR sem prebrala vabilo na srečanje trojčkov IN dvojčkov, ki je napovedano za to soboto, 6, junija na snežnem stadionu pod Pohorjem. Piše pa da gre za 12. srečanje (dvojčki)??????? Nisem vedela, da obstaja tudi o srečanje. Sem mislila, da je edino tisto, ki se organizira v Mostecu oz. v samoorganizaciji.
Nam Maribor ni ravno blizu, predvsem zato, ker naše punce ne zdržijo še iz Izole v Koper. Me pa ful mika!!! Kaj pa ostale?

clock-img

31.05.2009, 20:10

clock-img

nivi

pencil-img

13

Ojlauser posted image !

Mi smo preživeli en lep dan v Mostecuuser posted image - spoznali smo veliko novih prijateljev - katere ste bile s foruma ne vem, ker nisem vseh po vrsti spraševala, pa to niti ni tako pomembno - v glavnem, da smo malo poklepetali o naših sončkih. Mislim, da bomo drugo leto še prišli.

O srečanju dvojčkov pod Pohorjem pa tudi jaz prvič slišim - verjetno bo tudi tam luštno. Če ne bi imeli ravno takrat poroke, bi se najverjetneje odpeljali do tja - pa drugo leto.

Bodite fajn

clock-img

31.05.2009, 20:24

clock-img

gt

pencil-img

173

Mi smo bili v Mostecu in pridemo tudi v MB ;)

Lani je vseskupaj zgledalo kot malce večji družinski piknik. Letos sem pa videl, da imajo tudi ogromno nekih sponzorjev in glasbenih izvajalcev.

lp, Gregor

clock-img

31.05.2009, 21:23

clock-img

alpog

pencil-img

480

Vabilo je skoraj enako kot vsako leto (sponzorji in glasbeni izvajalci). To je pravzaprav otroško rajanje, ker pa je organizator Magi (očka trojčkov), je vzporedno to tudi srečanje trojčkov. Dvojčki pa so to leto prvič zraven.

clock-img

01.06.2009, 07:41

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Alpog, če sem te prav razumela, očka trojčokv organizira srečanje tudi za dvojčke. In če prav razumem iz oglasa/vabila že 12. srečanje?

clock-img

01.06.2009, 19:32

clock-img

alpog

pencil-img

480

Navt, prav si razumela. Trojni očka je do zdaj organiziral srečanja trojčkov. Mi smo bili zmeraj. To, z dvojčki pa je na novo. Mogoče so kaj združili ali srečanje prestavili z druge lokacije. Do letos je to bilo samo srečanje trojčkov, letos pa nas bo očitno več. Bo pa še bolj veselo! A pridete?

clock-img

02.06.2009, 07:28

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Jaz bi z veseljem, a ne vem če nisem edina doma, ki imam to veselje. Maribor namreč ni tako blizu Izoli.
Še ko sem bila s trebuhom in sem o srečanju brala na forumu MON, sem si rekla, da bomo tudi mi hodili na ta srečanja. Do zdaj ni bilo še nobenega.
Bom videla koliko lahko zlobiram ;)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem