IZVIRNO SPOROČILO: metuljčica1
.Pa midva sploh nimama lepih odnosov ampak kar se tamale tiče se zmenima tk da je za njo najboljše.Pa ji sloh ni bilo težko it tudi ko je bila še čisto mala, sem ga pa poklicala pa vprašala kk je in kaj dela.No zdaj mi pa že tk sama pove ko pokličem.Zmenita se tk da bo za otroka najboljše.
Tudi onadva nimata dobrih odnosov. S strani njegove družine so prihajale takše in drugačne grožnje, medtem ko se on celih 5 mesecev sploh ni pobrigal za tamaučka. Nit vprašal kako je z otročkom.
Ona se strinja s tem, da ima otroček kontakt z njim, je celo ona dala pobudo za pogovor na csd, saj je razvidno da otroček očija pogreša. Vndar je še tam na csd on zatrjevau kok je njemu vseeno če jo vid ali ne. Konc koncev pa je bilo pol rečeno ja v nedeljo 6 urc in to je to.
Problem ona vid samo u tem, da se ji zdi za prvič po 5 mesecih to mal predolgo kar 6 urc na enkrat, saj ne ve kako bo otroček ragiral na to. Sploh zaradi tega, ker je bilo izrečeno, da bodo u nedeljo prisotni vsa njegova družina(očeta).
Po drugi stani pa je reku, da nje tko ne briga kje in s kom bosta onadva s tamaučkom. Nima niti tel št. očeta da bi ga lahko poklicala, če bi kj prišlo umes, ali da bi vsaj povprašala kako je z otročkom
Delavka na Csd, pa mu je samo pritrdila, da nje ne sme zanimat kje bo otroček v času njegovih stikov z očeto
Prijateljica bi rada v dobro otročka ravnala pravilno, da bi imel oba starša, kljub temu da nista skupi...samo kaj ko jo je strah, da se z otročkom ne bo ravnalo primerno in sploh ne bo vedela kje, s kom je in kaj počne
Ma jaz jo čist razumem, ker vidim kako jo vse skupi razžira.
Jst če bi bila na njenem mestu takšnih stikov sploh ne bi dovolila, pa naj govorijo na csd kaj hočjo...bi me bilo preveč strah za otroka.
Sicer pa..kaj pa vem, lahko je govort če nis u takšni situaciji