cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: srajčka v porodnišnici

clock-img

04.02.2009, 16:13

clock-img

blazka

pencil-img

554

En nasvet, ne preveč prebirat vseh možnih člankov, blogov o porodu pred svojim prvim porodom!!! Lahko naredijo več škode kot koristi...

clock-img

04.02.2009, 16:15

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

migrede, ta njena 'tavelika tamala' je danes stara 18 let (al pa 17, hodi v 4. letnik sš afaik), torej je blo to tok let nazaj (kaj in kako se je od takrat spremenilo pa prepuščam da sama razmisliš). in kdor je še kej bral ta blog... no si je pač ustvaru svoje mnenje o katarini. je zelo... kompleksno bitje.

in kot so ti že punce povedale - dobiš dolgo srajco.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.02.2009, 16:18

clock-img

svita

pencil-img

105

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Nekako mi ne gre skupaj, da bi nekdo, ki se kronično sramuje svojega telesa, o tem pisal na blogu.

Srajčke pa so ogromne, velike halje.

Ja točno tako pa tudi pisal o izkušnjah s fanti,ne res ne razumem.user posted image

clock-img

04.02.2009, 16:51

clock-img

Anonimen

pred tremi leti in pol smo vse dobile spalno srajco ki pa je meni segala čez kolena! ne vem od kod vam te srajčkeuser posted image pa saj vsi vejo da se tega ne da, pa da si v čakalnici čakalauser posted image še vsaka ki je rojevala je rojevala v porodni sobiuser posted image user posted image user posted image
saj ne vem a se naj smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali jokam user posted image user posted image user posted image user posted image od kje je zdaj ta fora prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2009, 18:35

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Mene pri tej zenski nic vec ne preseneca.

clock-img

04.02.2009, 19:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ne vem, tudi če bi se našla kahšna hudobna sestra, ki bi hotela tej deklici nalašč dati srajčko do pasu, ker se je recimo nevsakdanje pritoževala nad vsem, ne verjamem, da jih sploh imajo. Ker res ne vem, zakaj naj bi take srajčke sploh imeli.

O ja, pa jih imajo. Jaz sem prišla zjutraj rodit (sprožen porod). Vtaknili so me v točno tako bedasto kratko srajčko z odpetim hrbtom, izpod katere je, če sem se vzravnala, gledala cela moja muši in moja rit. Bilo je zelo ponižujoče, čeprav je to porodni oddelek in po njem hodijo samo bodoče mamice in osebje. Res pa je, da sem precej visoka (175), pa še trebuh sem imela ogroooomen in je ša ta "požrl" nekaj dolžine. Ostale mamice so zgledale zelo luštne v kratkih kiklicah.

Da bi pa zaradi tega ne imela več dostojanstva in da bi uničili žensko v meni in ne vem kakšne še vse psihopatske oslarije, to je pa bulšit.

clock-img

04.02.2009, 20:53

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: sxy

PS. Punce, ki ste rodile s CR! A naredijo pred CR klistir???

Meni so ga, rodila sem v Šempetru pri N.Gorici.

Pa mislim, da ga povsod nardijo.

v SG ne delajo klistirja ne pri normalnem porodu ne pri cr-dobiš samo svečko

clock-img

05.02.2009, 09:45

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Ronja: ne kje pa ni letelo nate, na anonimno, ki je to temo napisala, tole sklistrirajo in obrijejo, je meni delovalo kot prašiča pred klanjemuser posted image , pa sploh ni tako hudo.....user posted image , tista ki je prvič user posted image , sigurno nerada tak način opisa prebereuser posted image
(P.S. nekaj te hočem že dolgo vprašat, a si ti bla slučajno kdaj na poročnem forumu?)

< Sporočilo je popravil lilka -- 5.2.2009 9:46:15 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

05.02.2009, 12:47

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Ne vem, tudi če bi se našla kahšna hudobna sestra, ki bi hotela tej deklici nalašč dati srajčko do pasu, ker se je recimo nevsakdanje pritoževala nad vsem, ne verjamem, da jih sploh imajo. Ker res ne vem, zakaj naj bi take srajčke sploh imeli.

O ja, pa jih imajo. Jaz sem prišla zjutraj rodit (sprožen porod). Vtaknili so me v točno tako bedasto kratko srajčko z odpetim hrbtom, izpod katere je, če sem se vzravnala, gledala cela moja muši in moja rit. Bilo je zelo ponižujoče, čeprav je to porodni oddelek in po njem hodijo samo bodoče mamice in osebje. Res pa je, da sem precej visoka (175), pa še trebuh sem imela ogroooomen in je ša ta "požrl" nekaj dolžine. Ostale mamice so zgledale zelo luštne v kratkih kiklicah.

Da bi pa zaradi tega ne imela več dostojanstva in da bi uničili žensko v meni in ne vem kakšne še vse psihopatske oslarije, to je pa bulšit.

To je pa čudno. Tudi jaz sem na zečetku prišla rodit v ponedeljek zjutraj, pa so mi dali normalno srajco do kolen gor. Vsaj po mojem, ker se nič ne spomnim, da bi mi bilo kaj čudno, ko sme se tam šetala po hodniku in čakala, da bo karkoli že prijelo. Sem pa imela gotovo 90 kil takrat, tako da bolj pobrala kot jaz je zihr nisi. Potem so pa različne.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

05.02.2009, 12:52

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Moja izkušnaj je pa takale...izpred 7 mesecev v Postojni. Bila v njihovih srajcah/haljah user posted image ...tudi po klistirju (so mi dali frišno) in tudi na porodni mizi. Potem so se pa za CR odločili in slekli to haljo ter oblekli v to srajčko z golim hrbtom in samo do pasu. In pol sem mogla iz porodne do operacijske z nago ritjo user posted image user posted image user posted image . Mi je blo nerodno. Ja, mi je blo. Ker je blo tam cel kup zrdavnikov, sester, praktikantov.... Ampak pozabiš v minutki...user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:54

clock-img

alička

pencil-img

2082

Ne srajčke so daljše jz ssem jo imela čez kolena sam sem res ful mala, ostalim je lepo pokrila rit če se prav spomnimuser posted image

Imam meter osemdeset, pa se ne spomnim, da bi mi bila srajčka kaj prekratka, itak je pa to v tistem momentu popolnoma nepomembno. Tako ali tako pa dobiš še haljo. Ne obremenjuj se z malenkostmi.
Nisem pa brala vseh odgovorov, tako da so ti verjetno že odgovorile user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:42

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo.

A je res, da v porodnišnici Lj pred porodom, ko te že obrijejo in sklistirajo, dajo za obleč samo srajčko, ki sega do pasu. Potem pa čakaš v čakalnici na porod, kjer te vsi gledajo, tudi moški. Sem zelo sramežljiva in se tega bojim.

Ja, če pa zmanjka srajčk moraš it pa brez....user posted image

Ne sekiraj se...lepo  bodo poskrbeli zateuser posted image

clock-img

05.02.2009, 18:16

clock-img

Anonimen

Sem pa imela gotovo 90 kil takrat, tako da bolj pobrala kot jaz je zihr nisi.

No ja... user posted image

clock-img

06.02.2009, 10:41

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: sxy

PS. Punce, ki ste rodile s CR! A naredijo pred CR klistir???

Meni so ga, rodila sem v Šempetru pri N.Gorici.

Pa mislim, da ga povsod nardijo.

Meni ga 3 leta nazaj v CE niso. Sem bila pa že 1 dan prej noter in sem bila tešča...

Srajca mi je pa segala čez kolena, s tem, da je bila nekaj za zavezovati... Na oddelku so bile pa "normalne" razvlečene, dovolj dolge spalne srajce.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.2.2009 10:45:13 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem