cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj ste podarili dragi ob porodu?

clock-img

16.07.2009, 13:31

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz nisem dobila ne prvič ne drugič nič.
Prvič sem mogoče pričakovala vsaj kako dobrodošlico doma (balone, rožice, skuhano kosilo,...) a so ga preveč proslavljali, pri drugi sem vedela, da me ne bo čakalo nič.

Predlagam pa balone doma, kako bonbonjero, prstan, album,... kaj od tega. Bolj za pozornost

clock-img

26.07.2009, 12:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.08.2009, 18:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.08.2009, 20:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

Zaročni prstan in stanovanje je pospravil v nulo. No s pomočjo tašče (moje mame) in svoje.

clock-img

14.09.2009, 19:51

clock-img

nik76

pencil-img

3

user posted image mene in mojega dragega otroka je ta človek božji napustil!
ker sovze mi pridejo ko berem kaj takega,ko moški skrbi kaj bo podariv svoji dragi ker mu je rodila otroka,ene so res lahko srečne!
Ne morem razumet da negdo lahko zapusti eno tako lepo bitje kot je moj mali sonček!

clock-img

25.09.2009, 15:05

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

Od tašče zapestnico iz belega zlata in od mojga prstan. Od mojih dveh staršev pa družinsko zlatnino, ki gre iz roda v rod. Vsega sem bila zelo iskreno vesela in presrečna user posted image

clock-img

25.09.2009, 15:07

clock-img

Anja24

pencil-img

492

IZVIRNO SPOROČILO: nik76

ker sovze mi pridejo ko berem kaj takega,ko moški skrbi kaj bo podariv svoji dragi ker mu je rodila otroka,ene so res lahko srečne!
Ne morem razumet da negdo lahko zapusti eno tako lepo bitje kot je moj mali sonček!

A ti si otroka rodila partnerju al kakouser posted image

clock-img

25.09.2009, 15:12

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: nik76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj naj ti rečem.... hudo mi je zate... upam, da sta s sončkom OK. držita se, bodita močna, saj zmoreš/zmoreta user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 15:19

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Prvič sva bila še oba študenta in mi je kupil zlatega slončka za na verižico.Ko mi ga je v porodni nadel okrog vratu sem v pol ure rodilauser posted image

Drugič sem dobila zlate uhančke slončka user posted image user posted image

Tretjič sem kar sama izbrala sušilni strojuser posted image user posted image user posted image

Četrtič pa imam rok čez mesec dni ,ampak sem včeraj dobila grelnik za vodo v rdeči barvi,ki sem si ga silno želela pa mi je bil predrguser posted image user posted image user posted image user posted image

Če pa rodim petič pa naj mi kupi kar kombi ,da bom lahko otroke prevažalauser posted image user posted image user posted image

Se vidi da se staram in da so darila bolj praktičnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2009, 14:39

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tretjič sem kar sama izbrala sušilni stroj

pametna punca, pri treh malih ga človek rabi...

Se vidi da se staram in da so darila bolj praktična

Kaj bo šele pri nama, ko so že od začetka praktična darila?user posted image

clock-img

05.10.2009, 19:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Jaz sem dobila prstan iz rumenega zlata z modro okico,ker sem rodila fanteka.Ta mali je dobil štorkljo.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

10.11.2009, 14:08

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

IZVIRNO SPOROČILO: mojval

Dobila sem bon za 500 eur za v zlatarno, ampak bolj kot tega sem bila vesela njegovega duhovitega presenečenja. Na vrata spalnice je nalepil dve sveži vrtnici in spodaj nekaj balonov, na sredini vrat pa je bil nalepljen A4 list z napisom: Dobrodošli mami in ....... (ime najine punčke). Zares lepo, pa še v spalnici je na luč obesil 3 rozaste balone in mi na nočno omarico postavil stekleno košarico in v njej roža. Lepo presenečenje, katerega ne bom nikoli pozabila.

js sm kr mal solzic potočila, tut js bi bla najbl vesela če bi mene kej tazga čakalo doma, če pa bi dobila bon v taki vrednosti pa res nevem kaj bi nrdila z njim vrjetno bi popokala celo novopečeno familijo v zlatarno oz. srebrarno in vsakemu nekaj kupila. Bi mi blo pa že več kot dovolj da mi nrdi takšno presenečenje z baloni in to kot tebi, to je res fino in nepozabno.
Trenutno sm v 5. mesecu in se še nisva pogovarjala o darilih ker dokler nisem našla in odprla te teme mi niti na kraj pameti ni padlo da bi mi bodoči očka kej prnesu za darilo user posted image , tko da tut nč ne prčakujem, ker mi je najlepše darilo na svetu že dal zdej je sm še moja naloga da ga spravm vn in tut js njega obdarim user posted image . Kot darilo pa smatram tut to da bo ob porodu zraven, tega si js osebno najbl želim.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

clock-img

12.11.2009, 08:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

moj mi je pa prinesel v porodnišnico verižico iz belega zlata, na njej obesek v nebesnem znamenju najinega sinčka na hrbtni strani pa napis ... moje ime za sinovo ime in datum ... user posted image  je pa prinesel pliškota ....  bila sem zelo vesela ... ko smo pa prišli domov (smo ravno končali z gradnjo) je bilo pa vse v nulo pospravljeno ... zdaj v drugo se pa pustimo presenetiti

clock-img

13.11.2009, 18:06

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

meni darila ne pomenijo nič-tista, k je splošno, da kao moraš nekaj dobit. men je to tko vsiljeno.
mi2 sva se pomenila in je ostalo pri temu, da se mi nič ne kupi,ker najlepše darilo sva dobila v naročje in kaj mi prstan, verižce itd. itd. pomenjo kot pa samo to, da je to najino bitjece zdravo in veselo, ter da se lepo razumemo. meni je veliko pomenilo to, da je proti koncu nosečnosti možek gospodinjil-kuhal, pral, sesal, ma vse. in tudi po porodu sva bile s pikico deležne največje pozornosti. mislm, da te stvari nič ne prekaša, nobeno darilo zavito v celofan. ker prej ali slej tisto darilo nekje obleži, ker dobiš drugega, če se preveč obdaruješ.

clock-img

17.12.2009, 18:38

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

jaz sem si pa želela nek prstan (je seveda tudi vedel katerega)..pa ga še do danes nisem dobila. očitno ga tudi ne bom user posted image torej, dobila nisem nič in se mi zdi to precej grdo. lahko bi mi vsaj kakšno rožico prinesel, vsaj za pozornost, ker sem se tam matrala tistih 12 ur user posted image

clock-img

19.12.2009, 15:58

clock-img

Azzurra

pencil-img

1183

Nisem pričakovala nič in sploh nisem o tem razmišljala, niti vedela, da bi katera od prijateljic kaj dobila, niti se nismo nikoli o tem nič pogovarjale med sabo.

Pa mi je mož podaril verižico, ko sem rodila sina in diamantni prstan, ko sem rodila hčerko.
Prvič je okrasil sinovo sobo z baloni z napisom Lumpi (in je zadel v polno :-), drugič pa je blo vse tako na tesno s časom, da je poklical eno gospo, ki je sčistila stanovanje za najin prihod domov user posted image user posted image user posted image

Za ideje še:
Prijateljica mi je podarila zlato zapestnico ko sem rodila sina, jaz pa sem njej na podlagi fotografije njenega sinka (ko je bil star nekaj ur) dala narisat njegov portret s svinčnikom, uokvirjena v steklu je slika prekrasna. Kot pozornost pa prijateljem, ki dobijo otroka, pošljem čestitko v porodnišnico in - če mi uspe pravočasno it nakupit - dodam še lesene črke otrokovega imena ali pa obesek za ključe z začetno črko imena....

clock-img

19.12.2009, 16:00

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

dobila sem obesek za verižico - vera, upanje, ljubezen

clock-img

19.12.2009, 16:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz sem dobila lep šopek rož, ko sva s sinom domov prišla. In stanovanje je bilo okrašeno z baloni in napisi oz. verzi...bila sem zelo ganjena da sem kar jokala in jokala. So pa imeli zraven prste vmes moja sestra, mama in ata pri okraševanju.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

19.12.2009, 16:12

clock-img

nina166

pencil-img

1786

1. nič
2. nič...pri drugi je mogla še moja mama prit stanovanje pospravit, ker sta s sinom naredila katastrofo in bi me baje kap če bi prišla v tako...pa prejšnji dan je bila na operaciji hemeroidov...pa še kosilo je skuhala, drugače bi bili lačni

Pa pri nobenem ni koristil očetovskega dopusta...je čisto po naključju obakrat malo pred porodom menjal službo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

19.12.2009, 16:17

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

nič ker ničesar nisem niti hoteLA. sam da čimprej rodim user posted image

No, če pa šteje da je vso stanovanje bilo sterilno in pripeljana in pripravljena tudi posteljca za ta malo, pol pa je naredil to. user posted image

clock-img

19.12.2009, 16:18

clock-img

pencil-img

3845

Jaz pa sem ko sem rodila drugič dobila zlato verižico in obesek fulll lepo seveda pa totalno presenečena...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

19.12.2009, 16:31

clock-img

ema111

pencil-img

480

sem rodila proti večeru (je bil zraven)  in drugi dan je poslal telegram z lepim verzom in copatke za user posted image potem pa se še sam prišel crkljat :)

< Sporočilo je popravil ema111 -- 19.12.2009 16:33:19 >

clock-img

19.12.2009, 16:32

clock-img

ema111

pencil-img

480

.

clock-img

17.06.2010, 15:29

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Med prvim porodom sem doživela nekaj neverjetnega. Med čepenjem v klistirnici sem slišala nek šunder skozi okno (okno gleda na dvorišče porodnišnice, bilo je poleti in je bilo malo odprto). Ura je bila 9 zjutraj. No, pod oknom je stal avto, v njem štirje koma pijani tipi, muzika je nabijala iz zvočnikov, tipi so mahali s piksnami pira in glasno spodbujali ženo enega od teh štirih, ki je pravkar rojevalauser posted image .

đizs.....ko bi jim malo plodovnice vlil človek za vrat

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

15.07.2010, 13:56

clock-img

barni

pencil-img

1096

IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Nakit je vedno zadetek v polno, samo moraš vedet, kaj si partnerica želi...

Uh niti pod razno. Hvala lepa za nakit. Če to misliš, potem se močno motiš. Meni je nakit popolnoma nepomemben. Kot dojenček sem ga dobila ob rojstvu in ga nisem nikoli nosila. DA bi mi pa sedaj dal partner ob porodu? Ne rabim, hvala.

Mi je čisto dovolj to, da je bil skupaj z mano iskreno vesel najinih otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem